Libnet.ro
UNICEF

14:45

Horoscop 27 noiembrie. Vesti proaste pentru Gemeni

Antena3 Antena3,
Horoscop 27 noiembrie. Vesti proaste pentru Gemeni

Berbec Aveti toate motivele sa priviti cu incredere un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cineva va drag va rasfata fara limita. Taur Va streseaza o situatie. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romani! Euro si ROBOR au crescut din nou

Noi vesti proaste pentru romani. Euro si indicele ROBOR isi continua cresterea. Joi, BNR anunta un curs de 4. 6546 lei pentru euro. De asemenea, francul elvetian s-a majorat pana la.

Vesti proaste pentru romani. Pretul energiei electrice a crescut cu 38% in doar o saptamana

Evolutie socanta in economie. Costul electricitatii pe bursa de energie a crescut cu 38% in ultimele sapte zile. Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a.

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

Horoscopul saptamanii 24-30 noiembrie 2017. Vesti fantastice pentru Berbeci

Urmeaza cea mai buna perioada din punct de vedere profesional pentru cativa nativi. Munca lor da in cele din urma roade, iar acum este momentul sa le culeaga. Pe plan sentimental, pentru majoritatea.

Meteorologii au vesti proaste. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele zile

Daca aveti planuri de calatorie pentru acest sfarsit de saptamana, ar trebui sa stiti mai intai ca meteorologii nu au deloc vesti bune. Potrivit ANM, in sudul si estul.

Horoscop 24 noiembrie. Zodia care va face bani - usor si repede

HOROSCOP 24 NOIEMBIE 2017 BERBEC Astazi va veti schimba radical atitudinea fata de ceilalti. Veti fi mai sensibili, mai toleranti, stare ce va starni uimirea celor din jurul vostru.

Vesti EXTRAORDINARE pentru politisti si cadrele militare! Propunere legislativa: Sa primeasca bani pentru RATA unui iMPRUMUT

Politistii si cadrele militare ar putea ca in viitorul apropiat sa poata sa utilizeze suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru achizitia unei locuinte. Deputatul PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )