Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP 29 AUGUST. Succes major pentru una dintre zodii! A venit si timpul ei!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 29 AUGUST. Succes major pentru una dintre zodii! A venit si timpul ei!

Horoscop 29 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 29 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 august. Berbecii pun presiune pe persoana iubita. Racii sunt dezamagiti de prieteni

Oroscop Berbec Asezi pe umerii persoanei iubite prea multe asteptari, de parca ti-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea sa nu ii prea convina. Cu cat te vede mai ancorat de el, cu.

HOROSCOP 28 AUGUST. Azi e momentul de glorie al nativilor acestei zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. HOROSCOP 28 AUGUST BERBEC Ar putea sa-ti intre in mediul tau intim, poate chiar in propria casa, o persoana care nu emite decat.

HOROSCOP 26 AUGUST. Leii castiga bani din senin, Varsatorii sunt intuitivi azi in iubire

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 26 AUGUST 2019; saptamana incepe bine si avem motive sa fim optimisti pentru ce ne aduce finalul acestei veri. Astazi are loc un minunat aspect astral intre Venus,.

HOROSCOP 26 AUGUST. Fecioarele sunt animate de ganduri marete, Pestii au multe intalniri

Berbec Sunt sanse sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala,dar, in paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astazi astrele iti recomanda sa te ocupi si de.

HOROSCOP 28 AUGUST. Taurii sunt pregatiti sa-si condimenteze viata, Capricornii sunt pe punctul de a-si indeplini visele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 28 AUGUST 2019; saptamana aceasta ne promite o cascada de aspecte astrale numite trigon intre Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari.

HOROSCOP 27 AUGUST. Fecioarele au azi o vibratie pozitiva, Sagetatorii trebuie sa petreaca timp in liniste

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 27 AUGUST 2019; Luna este tot in Rac in aceasta zi frumoasa de final de vara, in timp ce Marte, razboinicul, focosul si impulsivul, se pregateste sa fie.

HOROSCOP 25 AUGUST. Gemenii au oportunitati, Leii fac angajamente

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 25 AUGUST 2019; astazi Luna este tot in Gemeni iar Venus incepe sa flirteze cu rebelul Uranus, deci tot felul de focuri de artificii incep sa se aprinda in.

Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Traditii si obiceiuri pentru ziua de 29 august

Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. in ziua de 29 august, cand praznuim Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, exista credinta in popor ca nu trebuie sa se foloseasca c.

Sedinta ordinara joi, 29 august, la Consiliul Judetean. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Joi, 29 august, ora 13. 00, consilierii judeteni sunt convocati in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 18 proiecte de hotarari.

Sedinta ordinara de Consiliu Local, pe 29 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali din municipiul Calarasi sunt convocati joi, 29 august, la ora 16. 30, in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 13 proiecte de hotarare, printre care si parobarea planului urbanistic zonal in vederea construirii de locuinte ANL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )