Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP. Acestea sunt viciile pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt viciile pentru fiecare zodie

BERBEC - Slabiciunile lor sunt tigarile si alcoolul. Este aproape imposibil sa ii convingi sa renunte. TAUR - Frustarea sexuala ii poate face sa se apuce de baut si de fumat. GEMENI -Sunt dependenti de amor,. continuă pe Antena3

HOROSCOP chinezesc saptamanal 28 mai 3 iunie 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 28 mai 3 iunie 2018, saptamana urmatoare in 2018, Anul Chinezesc guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune 3 zodii. Te fac sa te indoiesti de sanatatea ta mentala

Exista cateva zodii atat de nebune, incat te vor face si pe tine sa crezi ca esti la fel ca ele. Comportamentul lor te face sa nu mai intelegi nimic din viata ta. VARSATOR Este zodia care castiga detasat aceasta.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai rea zodie. Fereste-te de ea!

Ai mare grija, unii dintre nativii zodiacului poseda o doza mare de rautate si daca ajungi sa te certi cu ei, se vor razbuna sigur pe tine. Cea mai malefica zodie este Leul. Acest semn zodiacal este pur.

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:.

Dar anul viitor mai sunt bani pentru plata pensiilor si salariilor?

Intrebarea adresata recent guvernului de catre presedintele Klaus Iohannis, cu privire la existenta fondurilor necesare pentru plata pensiilor si salariilor bugetarilor, a primit un raspuns rapid, intai de la ministrul de finante, Eugen Teodorovici, apoi de la premierul Viorica Dancila. Ministrul Teodorovici a declarat ca pentru acest an, toate platile se regasesc in buget si nu este niciun fel de pericol pentru pensii si salarii in acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )