Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop chinezesc pentru 27 august 2 septembrie 2018. Mesaje noi la inceput de toamna din intelepciunea chinezeasca!

Antena3 Antena3,
Horoscop chinezesc pentru 27 august 2 septembrie 2018. Mesaje noi la inceput de toamna din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezescpentrusaptamana 27 august 2 septembrie 2018din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc. continuă pe Antena3

Schimbare la vrful Uniunii asiguratorilor: Alexandru Ciuncan, numit director general ncepnd din data de 10 septembrie 2018

Alexandru Ciuncan va prelua incepand cu data de 10 septembrie 2018 functia de director general al Uniunii Nationale a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania UNSAR), a anuntat marti Uniunea care reprezinta 20 de companii de profil, care detin o pondere de peste 80% din piata locala de asigurari. Cu o experienta de 17 ani in industria asigurarilor din Romania si din Europa Centrala si de Est, Ciuncan vine dupa 5 ani petrecuti in calitate de membru al celor doua grupuri consultative ale EIOPA - Autoritatea Europeana in Asigurari si Pensii, avand anterior experienta in jurnalism financiar si comunicare.

Horoscop septembrie 2018 RAC. O luna deosebit de activa

Pentru cei nascuti in semnul Racului, prima luna de toamna va fi deosebit de activa, complicata din toate punctele de vedere, dar bogata in evenimente si foarte productiva. In septembrie nu trebuie numai sa munciti pe br.

METEO - Cum va fi vremea in perioada 21 august 17 septembrie 2018. ANM a transmis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicatprognozapentru intervalul 20 august 17 septembrie. Vezi mai jos cum va fi premea in umatoarele patru saptamani. Vremea - sapta.

HOROSCOP saptamana 25 - 31 august 2018. Berbecii au parte de surprize neplacute, Gemenii au idei nefericite

HOROSCOP Berbec HOROSCOP. intre 25 si 26 august dimineata, surprize neplacute de la prieteni. Unele cunostinte pot vorbi, pot actiona intr-un fel care le va displace Berbecilor ori aceia vor trece prin clipe s.

Horoscop septembrie 2018 GEMENI. O perioada foarte agitata

Cel mai bun lucru pe care nativii Gemeni il pot face in septembrie este sa se odihneasca. Foarte curand va incepe o perioada agitata, cand va trebui sa va dedicat trup si suflet muncii. In semnul dumneavoatra.

Horoscop septembrie 2018 BERBEC. O luna in care reusiti multe

Aproape toata luna, Soarele se va afla in casa a 6-a, a muncii si sanatatii. Ceea ce inseamna ca in septembrie principalele evenimente vor fi legate de cele doua domenii. Indiferent de ceea ce se intampla la locul.

Horoscop weekend 24-26 august 2018. Final de vara sub Luna plina in Pesti! Ce mesaj primesti acum?

Horoscopweekend. Ce mai vara se incheie! Dupa un anotimp intens de vara cu 3 eclipse si 7 astre retrograde, iata-ne la finalul sezonului eclipselor, la finalul zodiei Leului, la finalul lunii august si la finalul.

Horoscop saptamana 22-26 august, realizat de Camelia Patrascanu. Planuri importante pentru scorpioni

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana urmatoare. Berbec. Au cea mai intensa zi a saptamanii joi. Iau decizii importante. Pot exista confruntari in fata.

Din 27 august, Adevarul iti aduce Aparitiile Fecioarei Maria

Asezata de a dreapta lui Iisus, in imparatia Cerurilor, Maria isi atinteste privirea calda si induiosatoare de mama asupra celor de jos, ce se zbat intre intuneric si lumina.

Prognoza meteo pentru 22 august: O zi caniculara, dar e posibil sa cada si grindina

O zi calduroasa, chiar caniculara in regiunile de campie. Tot de dupa-amiaza, creste gradul de instabilitate atmosferica si pe arii mai restranse in sud-vestul tarii. Cu totul izolat e posibil sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )