Libnet.ro
UNICEF

15:45

HOROSCOP IULIE 2016. Vesti bune pentru toata lumea. Marte nu mai este retrograd

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP IULIE 2016. Vesti bune pentru toata lumea. Marte nu mai este retrograd

Vesti bune pentru toti nativii. Marte nu mai este retrograd si incet-incet isi reia traiectoria directa. in acelasi ritm, toat Citeste previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal: . continuă pe România Liberă

Horoscop BERBEC iulie 2016. Vesti bune in special in plan financiar

Viata va fi tot mai buna in fiecare zi, de acum inainte. Marte, planeta ta calauzitoare, nu mai este retrograda, dupa ce luni de zile a lancezit intr-o miscare foarte lenta. Daca pana acum ai simtit ca mergi prin lipici, cu un pas inainte si doi inapoi, acum stii de ce. Fara ajutorul lui Marte, este foarte greu sa faci vreun progres. Acum totul se va schimba in bine.

Vesti bune pentru refugiatii sirieni: Erdogan vrea sa le acorde cetatenie turca

Vesti bune pentru refugiatii sirieni: Erdogan vrea sa le acorde cetatenie turca .

Vesti bune pentru romani. ANRE ingheata pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a stabilit, pentru perioada 1 iulie 2016 - 31 martie 2017, un pret de 76,64 de lei/MWh pentru gazele de productie interna destinate consumatorilor.

Vesti bune incepand cu 1 iulie: Indemnizatia minima de crestere a copilului creste de la 600 lei la 1.063 de lei

Vesti bune pentru proaspetii parinti, indemnizatia minima de crestere a copilului creste de la 600 lei la 1. 063 de lei, incepand cu 1 iulie 2016. Conform noilor norme de aplicare a CICC, aprobate.

Vesti bune incepand cu 1 iulie: Indemnizatia minima de crestere a copilului creste de la 600 lei la 1.063 de lei

Vesti bune pentru proaspetii parinti, indemnizatia minima de crestere a copilului creste de la 600 lei la 1. 063 de lei, incepand cu 1 iulie 2016. Conform noilor norme de aplicare a CICC, aprobate.

Vesti bune: gaura din stratul de ozon se vindeca

Daca acum cateva luni, oamenii de stiinta avertizau ca gaura din stratul de ozon a atins o dimensiune-record, se pare ca acum vin cu vesti ceva mai bune. Se pare ca, in sfarsit, gaura din stratul de ozon de deasupra Antarcticii incepe sa se vindece. Pana la sfarsitul secolului ar trebui sa fie complet recuperata.

Horoscop SAGETATOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare suma de bani

in aceasta luna, importanti vor fi banii, dar spre deosebire de alte perioade, iulie pare sa aduca vesti bune despre cresterea veniturilor dintr-o sursa ascunsa. Aceste vesti apar imediat dupa luna noua din 4 iulie. Patru corpuri ceresti iti vor lumina casa a opta, a comisioanelor, drepturilor de autor, deciziilor legale in favoarea ta, imprumuturilor sau altor forme de plata a unor sume mari de bani.

Horoscop FECIOARA iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, asa ca lasa munca pe locul doi

Se pare ca pentru tine urmeaza o luna usoara, cu multe activitati sociale. Luna noua din 4 iulie stabileste un nou punct de pornire, pentru ca va lumina casa prieteniilor din charta ta, a distractiei si evenimentelor. Luna noua va fi acompaniata de Soare si de alte doua planete,Mercur - guvernatorul tau - si Venus, pentru a se asigura ca nu ratezi magnificele oportunitati, care se vor ivi, de a te smulge de la birou si de a-ti face bagajele.

Horoscop zilnic, 4 iulie 2016. Zodiile care au noroc la bani

Horoscop zilnic, 4 iulie 2016. Berbec: Ai fost prea serios in ultima perioada. Risti sa devii plictisitor pentru cei din jur. O conversatie joviala ti-ar prinde bine. Horoscop zilnic, 4 iulie.

Horoscop zilnic, 5 iulie 2016. Balantele se gandesc permanent la posibilitatea de a castiga bani in plus

Horoscop zilnic, 5 iulie 2016: Berbecii se implica intr-o noua relatie sentimentala, Gemenii isi manifesta din plin talentele si calitatile, Leii fac o adevarata revolutie in familie, iar Sagetatorii uita de obligatiile profesionale pentru a-i ajuta pe cei dragi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )