Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP. Lucruri pe care nu trebuie sa le mai faci niciodata in timpul lui Mercur Retrograd

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Lucruri pe care nu trebuie sa le mai faci niciodata in timpul lui Mercur Retrograd

Mercur Retrograd aduce schimbari majore pentru toate zodiile. Acestea sunt lucrurile pe care nu ar mai trebui sa le faci niciodata. Nu comunica lucrurile cu adevarat importante prin mesaje. continuă pe Antena3

Cinci trucuri prin care sa-ti faci mai rapid telefonul vechi cu Android

Cu timpul, telefoanele isi pierd calitatea si sistemele de operare merg din ce in ce mai greu, iar Android nu e nicio exceptie in aceasta privinta. Daca folosesti versiuni vechi ale unui.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire.

HOROSCOP bani. Topul celor mai bogate zodii

HOROSCOP bani. Cele mai bogate zodii din horoscop. Primul loc in topul bogatilor se afla, fara doar si poate, nativii Leu. Acestia au o predispozitie spre a-si crea o viata abundenta din toate.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al LEULUI genial

Amintratin sezonul Leului, iar aceste trei zodii vor avea o perioada uimitoare. HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa iesi de unde ai fost ascunsa. In sfarsit a iesit si soarele pe strada ta. Raul.

Digi 24: VIDEO intrebarile la care trebuie sa raspunda autoritatile cu privire la tragedia de la Caracal

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, sustine ca a luat toate masurile care se impun in cazul revoltator de la Caracal. Alaturi el s-a aflat seful Politiei Romane, Ioan Buda, care a facut si el declaratii. La fel de incoerenta ca interventia lor a fost si cea de la Caracal. in acest context, apar patru intrebari esentiale.

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )