Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Taurii dau de belsug, Varsatorii vor avea parte de iubire romantica

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Taurii dau de belsug, Varsatorii vor avea parte de iubire romantica

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 9-15 martie 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 10 martie. Taurii primesc protectie divina, Capricornii au incredere in ei

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 10 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 9 martie. Taurii traiesc miracolul, Leilor li se ascunde un adevar

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 9 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 7 martie. Taurii vorbesc despre iubire, Gemenii sunt sensibili

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 7 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 8 martie. Berbecii trebuie sa fie curajosi, Capricornii sunt plini de energie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 8 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii dau si primesc, Fecioarele au motive sa sarbatoreasca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 martie. Taurii trebuie sa aiba incredere, Leii sunt nevoiti sa ceara ajutor

Iata pentru LUNI 9 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 martie. Taurii primesc raspunsuri, Fecioarele au sustinere

Iata pentru DUMINICA 8 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP Minerva pentru saptamana 9-15 martie.Gemenii vor avea o perioada mai grea, Pestii au parte de schimbari bruste

Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificila, dar pozitia planetelor este buna pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect in special din 10 martie cand mercur iese din retrograd.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 8-14 martie. Racii trec printr-o perioada grea, Scorpionii trec prin cutremure existentiale

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana 8-14 martie. Se anunta o saptamana dificila pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care isi va relua mersul direct in Varsator.

HOROSCOP rune pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii au parte de ceva neasteptat, Balantele au parte de schimbare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )