Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOROSCOP. Previziuni si evenimente pentru nativii din zodiac in anul 2019. Vesti excelente pentru Lei, Balante, Capricorni si Varsatori

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Previziuni si evenimente pentru nativii din zodiac in anul 2019. Vesti excelente pentru Lei, Balante, Capricorni si Varsatori

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si Magia Zilei. Ce inseamna fericirea pentru nativii din zodia Varsator

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce inseamna fericirea pentru nativii din zodia Varsator. Pentru Varsatori, fericirea este sa participati si sa petreceti.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si Magia Zilei. Ce ii face cu adevarat fericiti pe nativii din Capricorn

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce ii face cu adevarat fericiti pe nativii din Capricorn. Capricornul este fericit doar atunci cand este eficient. Pentru dumneavoastra,.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si Magia Zilei. Ce ii face cu adevarat fericiti pe nativii din Scorpion

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce ii face cu adevarat fericiti pe nativii din Scorpion. Pentru Scorpioni, fericirea inseamna intalnirea cu propriile limite, cu.

Black Sea Oil Gas a acordat firmei GSP Offshore, controlata de Gabriel Comanescu, contractul de antrepriza generala pentru gazele din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas a acordat contractul de antrepriza generala pentru proiectul din Marea Neagra catre GSP Offshore, firma controlata de omul de afaceri din Constanta, Gabriel Comanescu. Potrivit companiei petroliere, construirea intregii infrastructuri a proiectului se va realiza in aproximativ doi ani. Circa 70% din costurile aferente activitatilor contractate, care reprezinta majoritatea costurilor totale ale proiectului in valoare de 400 milioane dolari, vor reprezenta aport din Romania, mai precizeaza Black Sea Oil Gas.

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pna la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copii la scoala

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copii la scoala, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Reamintim ca 21 de grupuri civice si ONG-uri au cerut consilierilor generali sa nu aprobe proiectul pentru ca nu va face decat sa incurajeze folosirea masinii personale.

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pna la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala

Primaria Capitalei va deconta combustibil de pana la 500 lei/luna pentru persoanele din regiunea Bucuresti-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la munca sau a-si duce copiii la scoala, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Reamintim ca 21 de grupuri civice si ONG-uri au cerut consilierilor generali sa nu aprobe proiectul pentru ca nu va face decat sa incurajeze folosirea masinii personale.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE. Visele se implinesc, in sfarsit, pentru nativii unei zodii

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri Horoscop 24 noiembrie Sagetator. Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE. Se arata bani la orizont pentru nativii unei zodii!

Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri, 21 noiembrie. Horoscop 21 noiembrie Berbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2019. Aceste zodii vor plati pentru pacatele lor

HOROSCOPMariana Cojocaru pentru 2019. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune cum va fi anul viitor pentru toate zodiile. HOROSCOPMariana Cojocaru pentru 2019. Berbec - Sunt aspecte foarte importante in.

PMP se pregateste de LUPTA! Ce planuri are partidul pentru ALEGERILE din 2019

Partidul Miscarea Populara va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale din anul 2018, potrivit declaratiei facute de secretarul general adjunct al partidului, Ioana Constantin, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )