Libnet.ro
UNICEF

06:30

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii se relaxeaza total, Scorpionii primesc vesti bune

Antena3 Antena3,
Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii se relaxeaza total, Scorpionii primesc vesti bune

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru luna septembrie, dar si runa pentru Romania. Peste putin timp, visele romanilor se vor implini, a spus numerologul. continuă pe Antena3

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Trebuie sa ne crestem imunitatea

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvaluit, in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cum va fi vremea in luna septembrie.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii au parte de o reusita, Scorpionii primesc o lectie

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Este una din acele zile in care trebuie sa dovedim ca lectiile din greselile trecute. O zi a intelepciunii, o zi cu foarte multe lectii, dar glorioasa la final, in care incasam un succes.

Mihai Voropchievici, despre semnificatia liniei din palma. Afla cat de norocos esti de fapt

Multi spun ca norocul ni-l facem singuri, insa norocul este chiar in mainile noastre. Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse despre semnificatia liniei solariene, sau linia norocului.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, sapte situatii in care tacerea e de aur

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au vorbit, astazi, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre cele sapte situatii in care tacerea e de aur.

Horoscop Urania 29 august-4 septembrie 2020. Balanta se cearta cu familia si o zodie primeste o veste foarte buna

Urania vine cu noi interepretari ale astrelor pentru horoscopul pentru 29 august 4 septembrie 2020. Ce spune aceasta despre cei 12 nativi ai zodiacului? Horoscop Urania 29 august 4 septembrie 2020 Berbec Nu iti sunt recomandate certurile pe teme: politice, economice sau profesionale. Trebuie sa eviti sa-ti mai iei sarcini in plus .

Horoscop 30 august 2020. Leii isi vor dezlantui furia. Zi tensionata pentru zodii

Astrologii trag un semnal de alarma! Urmeaza o zi tensionata pentru zodii. Leii sunt cei care se vor dezlantui. Horoscop 30 august 2020. Horoscop BERBEC Pe plan sentimental, lucrurile nu se anunta deloc bune. Va trebui sa rezolvi o disputa mai veche cu partenerul, chiar daca asta inseamna sa tai raul de la radacina! Horoscop .

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Castig important pentru Lei, Capricornii renunta la un viciu

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Astazi este vorba despre autoritate. Indiferent in ce pozitie ne-a pus viata, acolo in locul pe care il ocupam, trebuie sa fim siguri de noi si sa facem lucrurile cat putem de bine.

Horoscop 27 august 2020. Probleme de sanatate pentru zodii

Venus din Rac adera la un careu tensionat cu Jupiter retrograd din Capricorn, lucru care aduce zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn la ananghie. Pe langa deciziile dificile pe care sunt nevoite sa le ia, se anunta si ceva probleme de sanatate. Horoscop 27 august 2020: probleme de sanatate pentru zorii Berbec iti e greu .

Horoscop 29 august 2020. Zi tensionata pentru zodii! Leul e pus pe cearta

Specialistii au disecat si interpretat din nou indicatiile astrelor. Din pacate, ziua de 29 august vine o energie negativa pentru leu. Ce se intampla cu celelalti nativi ai horoscopului? Horoscop pentru sambata, 29 august Berbec Esti tentat sa faci unele schimbari, iar daca vei alege sa tratezi totul modest, inteligent si diplomat vei avea .

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )