Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Trebuie sa ne crestem imunitatea

Antena3 Antena3,
Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Trebuie sa ne crestem imunitatea

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvaluit, in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cum va fi vremea in luna septembrie. continuă pe Antena3

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii se relaxeaza total, Scorpionii primesc vesti bune

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru luna septembrie, dar si runa pentru Romania. Peste putin timp, visele romanilor se vor implini, a spus numerologul.

Mihai Voropchievici, despre semnificatia liniei din palma. Afla cat de norocos esti de fapt

Multi spun ca norocul ni-l facem singuri, insa norocul este chiar in mainile noastre. Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse despre semnificatia liniei solariene, sau linia norocului.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, sapte situatii in care tacerea e de aur

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au vorbit, astazi, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre cele sapte situatii in care tacerea e de aur.

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, vemea va fi usor sub normalul termic in majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius si probabilitatea de averse la inceputul primei saptamani de prognoza. Apoi, va urma o saptamana marcata de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pe doua saptamani Administratia Nationala .

Horoscop Urania 29 august-4 septembrie 2020. Balanta se cearta cu familia si o zodie primeste o veste foarte buna

Urania vine cu noi interepretari ale astrelor pentru horoscopul pentru 29 august 4 septembrie 2020. Ce spune aceasta despre cei 12 nativi ai zodiacului? Horoscop Urania 29 august 4 septembrie 2020 Berbec Nu iti sunt recomandate certurile pe teme: politice, economice sau profesionale. Trebuie sa eviti sa-ti mai iei sarcini in plus .

Edil, surprins in timp ce intretinea relatii intime in timpul unei conferinte VIDEO. Trudeau din greu pentru tara

Un oficial guvernamental dintr-o localitate din Filipine a fost surprins facand dragoste cu secretara sa, dupa ce a intrat accidental intr-o teleconferinta cu colegii sai din guvern. Primar, surprins in timp ce intretinea relatii intime in timpul unei conferinte VIDEO Jesus Estil, oficial in guvernul filipinez, primar in localitatea Cavite, a avut o videconvorbire cu .

Horoscop septembrie 2020. Balantele trebuie sa recunoasca ce simt, Varsatorii isi schimba locul de munca

Asteptati-va ca luna septembrie sa fie o luna de raspundere, pe masura ce planetele se aduna pentru a ne ajuta sa vedem modalitatile prin care cuvintele, valorile si credintele noastre sunt aliniate cu.

Google Maps: Cele mai interesante locuri din lume pentru utilizatori

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google.

Seful DGA, Catalin Ionita, eliberat din functie pentru ca nu mai detine avizul ORNISS pentru accesul la informatii clasificate

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) din Ministerul de Interne, Catalin Ionita, a fost eliberat din functie. Decizia anuntata, miercuri de Ministerul Afacerilor Interne MAI) vine dupa ce Ionita a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )