Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie in parte

Antena3 Antena3,
Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie in parte

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul special cu mantra pentru fiecare zodie in parte. continuă pe Antena3

Cum elimini saracia, in cativa pasi simpli. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat totul

La emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru si Mihai Vorpchievici au spus care sunt frazele care te blocheaza si caare te impiedica sa ai o viata implinita. Cum elimini saracia, in cativa pasi simpli Astfel ca pornind de la fraza nu am bani pentru asta, fraza pe care multi o folosesc, Mihai .

Lidia Fecioru: Sa vedem in oameni doar ce e frumos pentru ca ce e rau ne arata ei singuri

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, motivul pentru care trebuie sa vedem in oameni doar ceea ce e frumos.

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru infectii urinare sau disfunctii biliare: Se fierb doua lingurite timp de cinci minute

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, in cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, beneficiile plantei de oregano.

Lidia Fecioru, despre legatura dintre haine si energia ta: Ca sa faci un bine nu e nevoie sa fii bogat

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, legatura incredibila dintre haine si energia personala.

China a exportat 224 de miliarde de masti, cate 40 pentru fiecare om de pe glob

China a exportat 224 miliarde de masti sanitare din martie pana in decembrie 2020, echivalentul a aproape 40 de masti pentru fiecare persoana de pe glob, relateaza Bloomberg.

Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Probleme cu banii in acest weekend pentru unele zodii

Horoscpa 16-22 ianuarie 2021. Unii dintre nativi au probleme financiare. Ce anunta specialistii in astrologie. Previziuni pentru toti nativii Zodiacului. Horoscop 16-22 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci, exista o pisbila aparitie a unui personaj important prin statut spcial care va interveni in mod special in viata Berbecilor prin sfaturi ori .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )