Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru infectii urinare sau disfunctii biliare: Se fierb doua lingurite timp de cinci minute

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, leacul zilei pentru infectii urinare sau disfunctii biliare: Se fierb doua lingurite timp de cinci minute

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, in cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, beneficiile plantei de oregano. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru: Sa vedem in oameni doar ce e frumos pentru ca ce e rau ne arata ei singuri

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, motivul pentru care trebuie sa vedem in oameni doar ceea ce e frumos.

Cum elimini saracia, in cativa pasi simpli. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat totul

La emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru si Mihai Vorpchievici au spus care sunt frazele care te blocheaza si caare te impiedica sa ai o viata implinita. Cum elimini saracia, in cativa pasi simpli Astfel ca pornind de la fraza nu am bani pentru asta, fraza pe care multi o folosesc, Mihai .

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie in parte

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul special cu mantra pentru fiecare zodie in parte.

Lidia Fecioru, despre legatura dintre haine si energia ta: Ca sa faci un bine nu e nevoie sa fii bogat

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, legatura incredibila dintre haine si energia personala.

Se dau bani de la stat. Vestea zilei pentru milioane de romani. Cum te califici sa primesti bani si ce sume?

Guvernul a dezbatut in sedinta de miercuri mult-asteptatul proiect de lege privind stabilirea masurilor de protectie sociala pentru consumatorii vulnerabili de energie. in continuare, cum te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )