Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP. Ei sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Ei sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai. continuă pe Antena3

Cat au pierdut intr-o singura zi cei mai bogati oameni din lume, din cauza razboiului comercial dintre SUA si China

Cei mai bogati oameni din lume - printre care Bernard Arnault, Marc Zuckerberg si seful Amazon, Jeff Bezos - au pierdut in total 117 miliarde de dolari dupa declinul pietelor bursiere internationale provocat de razboiul comercial dintre SUA si China, potrivit Bloomberg.

HOROSCOP. Cu ce se mint pe ei insisi nativii din zodiac

Stiti momentele acelea cand, desi stim exact care ne sunt defectele, incercam sa ne convingem ca nu e asa? Ei bine, cu aceste lucruri se mint de multe ori nativii din zodiac.

HOROSCOP. Ce tip de vreme se potriveste personalitatii fiecarui nativ din zodiac

Iata ce tip de vreme i se potriveste fiecarui nativ din zodiac, potrivit personalitatii sale. Prefera zonele calde, cu climat tropical uscat. Se simt in .

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

A inceput asfaltarea mai multor strazi din Mangalia

Primaria Mangalia executa in aceste zile lucrari de modernizare si asfaltare pe mai multe strazi din.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )