Libnet.ro
UNICEF

15:45

HOROSCOP. Zodiidirect afectate de Super Luna din 19 februarie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiidirect afectate de Super Luna din 19 februarie

Super Luna din 19 februarie se va vedea pe cer cea mai mare si cea mai frumoasa din tot anul. Dar astrologii se tem mai mult de efectele ei asupra zodiilor, si iata care sunt cele mai afectate. continuă pe Antena3

Fenomen unic in 2019. Super Luna de Zapada va fi vizibila in aceasta noapte in Romania

Super Luna de Zapada va fi vizibila in noaptea de 18 spre 19 februarie. Termenul de Luna Zapezii este denumirea oferita de anumite triburi indignene celui de-al doilea fenomen de Luna plina din iarna, e.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Vesti financiare excelente pentru aceasta zodie!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 19 februarie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 19 februarie

Vremea frumoasa se mentine si marti, 19 februarie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM, cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales in regiunile estice si sud-estice, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in Moldova si pe crestele inalte de munte.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE. Zodia care ar putea avansa in cariera. Sansa unica!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )