Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

B1 B1,
HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. incepe de azi sa-l. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Capricornii sunt si ei vedete ca si Racii datorita eclipsei de Luna care s-a format pe 5 iulie si a Lunii noi care se formeaza in Rac. Pe plan sentimental relatia nativilor este pe butuci, ceea ce-i face.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

A ramas ceva neterminat de zilele trecute care iti cere de urgenta atentie. Nu te eschiva, intoarce-te acolo unde ai lasat totul si du la capat ce ai inceput. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, altfel.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Te poti trezi cu niste sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot intarziat sa apara. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi si ai numai motive de satisfactie ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Berbec

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Esti pe calea cea buna spre prosperitate si belsug, fii sigur de asta, dar ai rabdare! Nicio recolta nu se coace peste noapte. E nevoie de timp si de asteptare, crezand cu tarie ca la finalul acestui drum.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Nu te privi cu ostilitate pe tine insuti, ca si cum nu ti-ar conveni nimic la propria persoana. incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat. Nu vezi cu cata iubire te.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Parca se lupta doua personalitati diferite in sufletul tau, una indemnandu-te la actiune, la schimbare, la o exprimare mai clara a propriilor dorinte, in timp ce cealalta te trage inapoi, spunandu-ti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )