Libnet.ro
UNICEF

17:16

HOT! Britney Spears ne prezinta un bonus track de pe albumul Britney Jean Now That I Found You!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Britney Spears ne prezinta un bonus track de pe albumul Britney Jean Now That I Found You!

Trei decembrie este ziua in care fanii divei vor putea incepe sa isi achizitioneze noul material de studio, intitulat Britney Jean. Pana atunci insa Britney Spears a dezvaluit online un nou track de pe album, mai exact bonus trackul Now That I Found You. Realizata intr-un usor stil techno al anilor 90 si catalogata de . continuă pe Devorator Monden

Jamie Lynn Spears prezinta clipul single-ului sau de debut How Could I Want More!

Dupa doar cateva zile de la lansarea oficiala a piesei, Jamie Lynn Spears ne ofera si videoclipul single-ului sau de debut, intitulat How Could I Want More. Acesta este primul single extras de pe viitorul album de debut al surioarei lui Britney Spears, programat sa se lanseze in anul 2014. Titlul nu a fost inca .

Fresh! R. Kelly ne prezinta bonus trackul albumului Black Panties Lights On!

Asa cum precizam si in titlu, piesa Lights On reprezinta un bonus track al viitorului album al lui R. Kelly, intitulat Black Panties, care urmeaza a fi lansat pe 10 decembrie. Piesa nu este inclusa nici pe versiunea standard, dar nici pe versiunea deluxe a viitorului material, ci va putea fi achizitionata odata cu pre-comanda .

Sora lui Britney Spears, cantareata de muzica country!

La 22 de ani, Jamie Lynn Spears, sora mai mica a lui Britney Spears, debuteaza in muzica country odata cu piesa How Could I Want More. Jamie Lynn se bucura de sprijinul surorii ei mai mari, care ii promoveaza piesele la intreaga ei baza de fani de pe Twitter si Facebook.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )