Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Adevărul Adevărul,
Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Cel putin noua persoane au murit si alte 21 au fost ranite grav, dupa ce un autobuz s-a rasturnat luni dimineata, in jurul orei 08. 30, in Avila, la nord de Madrid, potrivit editiei electronice a ziarului spaniol La Vanguardia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. continuă pe Adevărul

Egipt: Cel putin 3 morti intr-un schimb de focuri intre militanti ai lui Morsi si militari egipteni

Militantii favorabili regimului Mohamed Morsi au fost implicati intr-un schimb de focuri cu militari egipteni, vineri, pe strazile din Cairo, relateaza AFP. Cel putin trei manifestanti au fost ucisi in acest.

Egipt: Cel putin 42 de persoane, ucise intr-un miting de sustinere a lui Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise, astazi, in Cairo, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere, Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

A fost un spectacol sangeros. Cel putin 42 de morti intr-un atac comis intr-un liceu din Nigeria

Cel putin 42 de persoane, majoritatea elevi, au fost ucise in atacul asupra unui liceu din statul Yobe, in nord-estul Nigeriei, de catre persoane inarmate prezentate drept islamisti din Boko Haram, au anuntat.

Cel putin 25 de morti in violentele din Egipt

Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere miercuri seara de catre armata, au anuntat presa oficiala si surse din cadrul serviciilor de securitate, relateaza AFP.

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 37 morti

Cel putin 37 de persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

Chile: cel putin 11 morti din cauza gripei aviare

Colegiul medical din Chile si-a exprimat, joi, ingrijorarea cu privire la propagarea virusului A H1N1 in regiunea Tarapaca nord), unde au fost inregistrate de sapte ori mai multe cazuri decat in restul tarii si unde au murit cel putin 11 persoane, relateaza AFP.

Virusul A(H1N1) face ravagii in nordul Chile: Cel putin 11 morti si sute de pacienti infectati

Colegiul Medical din Chile si-a exprimat joi ingrijorarile fata de raspandirea virusului AH1H1) in regiunea Tarapaca din nordul tarii, unde au fost semnalate de sapte ori mai multe cazuri decat in restul.

Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei.

Noua persoane au murit si alte cel putin 15 au fost ranite intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei, in apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anuntat luni serviciie de interventie regionale, transmite Mediafax. Confirmam noua decese, cinci raniti grav si peste zece raniti usor in accidentul de autocar, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de interventie din regiunea de Castilla si Leon. Serviciile de interventie au anuntat intr-un comunicat ca au .

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP. UPDATE In cursul zilei de duminica politia canadiana a anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata in urma exploziei trenului de marfa si ca estimeaza ca bilantul mortilor va creste, transmite Reuters.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: 5 persoane au murit, cel putin 40 sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

UPDATE 19:09 Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si alte 40 sunt date disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa intr-un oras din Quebec, accidentul distrugand o parte din centrul localitatii, a anuntat politia canadiana, citata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )