Libnet.ro
UNICEF

23:45

Incidente la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi: Cel putin 15 persoane au fost ucise

Antena3 Antena3,
Incidente la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi: Cel putin 15 persoane au fost ucise

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele care au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, transmite agentia Reuters, citata de. continuă pe Antena3

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 16 morti

Saisprezece persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 37 morti

Cel putin 37 de persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

Egipt: Cel putin 42 de persoane, ucise intr-un miting de sustinere a lui Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise, astazi, in Cairo, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere, Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

Egipt: Violente de amploare - 42 de persoane ucise intr-un miting de sustinere a fostului presedinte Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise luni in Cairo, potrivit unor surse medicale citate de Reuters, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut.

VIDEO Egipt: Violente de amploare - 42 de persoane ucise intr-un miting de sustinere a fostului presedinte Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise luni in Cairo, potrivit unor surse medicale citate de Reuters, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut. Fratia Musulmana a declarat ca armata, aflata acum la putere, urmareste pentru Egipt aceeasi soarta ca cea a Siriei.

VIDEO Egipt: Violente de amploare - 51 de persoane ucise intr-un miting de sustinere a fostului presedinte Mohamed Morsi

Cel putin 51 de persoane au fost ucise luni in Cairo, potrivit unor surse medicale citate de Reuters, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut. Fratia Musulmana a declarat ca armata, aflata acum la putere, urmareste pentru Egipt aceeasi soarta ca cea a Siriei. UPDATE Presedintele interimar a ordonat o ancheta cu privire la evenimente, fata de care si-a exprimat profundul regret. In comunicat se precizeaza ca decesele au survenit ca urmare a incercarilor protestatarilor de a intra in sediul Garzii Republicane.

Hamas condamna masacrarea sustinatorilor lui Mohamed Morsi

Miscarea palestiniana Hamas a condamnat, luni, masacrarea a zeci de sustinatori ai presedintelui egiptean Mohamed Morsi, provenit din miscarea Fratii Musulmani si inlaturat de la putere de armata, si a.

Sustinatori ai lui Mohamed Morsi, ucisi de fortele armate la Cairo

Cel putin sapte persoane au fost ucise de fortele armate in cartierul Nasr al capitalei egiptene Cairo. Potrivit primelor informatii transmise de BBC News, victimele sunt sustinatori ai lui Mohamed Morsi, presedintele demis saptamana trecuta.

Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Piata Tahrir din Cairo

Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, relateaza AFP.

Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Cairo

Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )