Libnet.ro
UNICEF

19:45

Hotii din Alba au golit anul trecut 46.000 de metri cubi din conductele de gaz

Adevărul Adevărul,
Hotii din Alba au golit anul trecut 46.000 de metri cubi din conductele de gaz

Angajatii de la E. ON Gaz Distributie au depistat anul trecut in judetul Alba 33 de cazuri de furt de gaze naturale. Hotii au apelat fie la ocolirea contorului, fie la pacalirea aparatului. continuă pe Adevărul

Cantareata Lana del Rey este logodita in secret inca de anul trecut

Cantareata Lana Del Rey este logodita in secret cu iubitul ei Barrie-James ONeill inca de anul trecut, scrie US Weekly. Primele zvonuri despre o posibila logodna a celor doi au aparut anul trecut, in iunie,.

Vanzarile Ariston Thermo Romania au stagnat anul trecut

Vanzarile distribuitorului de centrale termice si boilere Ariston Thermo Romania au stagnat anul trecut, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, cat si al volumelor comercializate, in timp ce pentru 2014 compania estimeaza o crestere de 20% a livrarilor de centrale termice in condensare si de 5% pentru modelele conventionale.

Cei mai mari bautori de vin: doar anul trecut au consumat aproape 2 mld. sticle

Chinezii i-au depasit pe francezi in privinta consumului de vin rosu, doar anul trecut fiind consumate pe continentul asiatic 1,86 miliarde de sticle, o crestere de 136% in ultimii cinci ani, scrie Financial Times .

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

INS: Mai multi someri anul trecut decat in 2012

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,1% in decembrie, anul trecut, in scadere cu 0,2% fata de luna anterioara, dar in crestere cu 0,4% in comparatie cu decembrie 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Dupa infarctul de anul trecut, Michi (Suie Paparude) revine pe scena

Mihai Campineanu, cel cunoscut drept Michi de la Suie Paparude, este pregatit sa revina pe scena dupa ce in luna octombrie a anului trecut a suferit un infarct la finalul unui concert.

Facturi la intretinere DUBLE fata de anul trecut

Iarna lui 2013 ii arde la buzunare pe romani. Facturile la intretinere aproape ca s-au dublat in cateva orase din tara. Asa ca mii de oamenii au ramas restantieiri la plata.

Cati bani au pierdut spitalele din Chisinau, anul trecut

Din cauza pacientilor neasigurati tratati gratuit, procedurilor superficiale si a lucrarilor de reparatii, directorii spitatelor din Chisinau trebuie sa intoarca o parte din banii alocati de CNAM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )