Libnet.ro
UNICEF

21:15

Hrebenciuc, achitat pentru marturie mincinoasa dupa ce a fost acuzat ca ar fi dat declaratii nesincere in cazul Mita la PSD. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Hrebenciuc, achitat pentru marturie mincinoasa dupa ce a fost acuzat ca ar fi dat declaratii nesincere in cazul Mita la PSD. Decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 1 l-a achitat pe fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi dat declaratii nesincere in dosarul Mita la PSD, a fost achitat in prima faza a procesului. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Viorel Hrebenciuc, fostul presedinte al PSD Bacau, achitat pentru marturie mincinoasa. Decizia nu este definitiva

Fostul deputat bacauan Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai influenti politicieni de dupa 1989, a fost achitat astazi in dosarul de marturie mincinoasa, care i s-a deschis dupa ce a dat declaratii in dosarul Mita la PSD, de pe urma caruia a fost condamnat afaceristul Ioan Niculae. Decizia Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata de parchet.

Viorel Hrebenciuc, achitat in dosarul Mita la PSD in prima instanta

Viorel Hrebenciuc a fost achitat in dosarul Mita la PSD, dupa ce a fost anchetat pentru marturie mincinoasa. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 1, dar nu este definitiva. Stire in curs de actualizare .

Viorel Hrebenciuc, achitat in dosarul Mita la PSD. Decizia nu e definitiva

Viorel Hrebenciuc a fost achitat luni de Judecatoria Sector 1 in doarul Mita la PSD, in care era acuzat de marturie mincinoasa, potrivit Digi24. ro. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in apel.

Viorel Hrebenciuc, achitat in dosarul Mita la PSD

Viorel Hrebenciuc a fost achitat luni de Judecatoria Sector 1 in doarul Mita la PSD, in care era acuzat de marturie mincionoasa, potrivit Digi24. ro. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in apel.

Caz SOCANT! Un GARDIAN s-a SINUCIS dupa ce a fost acuzat de viol (FOTO)

Paul Zwane este cel mai cunoscut gardian din America de Sud in urma unui video in care acesta intretinea relatii intime atunci cand era la munca. Se pare ca acesta s-a sinucis intr-o cel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )