Libnet.ro
UNICEF

01:05

HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

Adevărul Adevărul,
HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

HTC One Max este aproape de lansare. Confirmarea nu vine de la companie, ci prin toate acele poze care continua sa scape online prin intermediul a tot felul de site-uri. Ecranul va fi de 5,9 inci, cu putin mai mare decat cel de 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note 3. continuă pe Adevărul

HTC One Max arata impresionant in varianta finala

Cu toate ca este aproape sigur ca vom vedea lansarea oficiala a lui HTC One Max in luna octombrie, pana atunci trebuie sa ne mai multumim cu zvonuri. In majoritatea cazurilor, imagini cu telefoane nelansate ajung pe internet prin intermediul unor profiluri anonime de pe Twitter, Facebook sau echivalentul chinezesc, Sina Weibo. Se pare insa ca exista si exceptii. Un profil de Sina Weibo apartinand China Mobile, cel mai mare operator de telefonie asiatic, a publicat imagini cu un dispozitiv [].

Noi imagini cu HTC One Max ajung pe internet

Pentru ca mai este foarte putin pana la lansare, noi detalii cu HTC One Max ajung din ce in ce mai des pe internet. Nu este prima oara cand mentionam intr-un material numele de HTC One Max. Phabletul construit pe designul HTC One este de mult timp in cartile taiwanezilor. Desi mai jos va puteti delecta cu sigla si o imagine a noului aparat, publicate de @evleaks, important este ca aceste semne confirma lansarea iminenta a gadgetului. Trimestrul patru al [].

VIDEO Chelsea are cel mai prost start de sezon din era Abramovici

Cu Jose Mourinho la timona Chelsea nu a inceput prea bine noul sezon si este doar pe sase in clasamentul din Premier League dupa primele patru etape.

FOTO HTC calca pe urmele Apple: One Max va avea cititor de amprente la fel ca iPhone 5s, dar va fi asezat pe spate

HTC One Max risca totul anul acesta. Dupa doua modele de HTC One, producatorul taiwanez pare ca se pregateste pentru HTC One Max. Acest phablet, primul al companiei, ar urma sa aiba si scanner pentru amprente, cum are iPhone 5s.

HTC va lansa modelul One Max in octombrie: cu ce noutati vin taiwanezii in lupta cu rivalii de la Samsung

HTC va lansa pe piata in luna octombrie smartphone-ul One Max, un dispozitiv de mari dimensiuni, prin care producatorul taiwanez isi va face intrarea si pe segmentul telefoanelor inteligente cu diagonale de peste 5,5 inch, domeniu cunoscut si sub.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

Cel mai scump Lamborghini din lume a fost expus pentru vanzare in Dubai: Este fabricat din aur, platina si diamante

Cel mai scump Lamborghini din lume, Aventador LP 700-4, fabricat din aur, platina si diamante, a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa obtina 7,3 milioane dolari in urma.

BlackBerry a prezentat Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu (VIDEO)

BlackBerry a prezwentat, miercuri, terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 ore, relateaza Bloomberg. Z30 dispune de o baterie de.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )