Libnet.ro
UNICEF

21:15

BlackBerry a prezentat Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu (VIDEO)

B1 B1,
BlackBerry a prezentat Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu (VIDEO)

BlackBerry a prezwentat, miercuri, terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 ore, relateaza Bloomberg. Z30 dispune de o baterie de. continuă pe B1

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai scump Lamborghini din lume a fost expus pentru vanzare in Dubai: Este fabricat din aur, platina si diamante

Cel mai scump Lamborghini din lume, Aventador LP 700-4, fabricat din aur, platina si diamante, a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa obtina 7,3 milioane dolari in urma.

Cel mai sarac stat din UE lanseaza un apel la solidaritate europeana

Bulgaria, cel mai sarac stat din Uniunea Europeana UE), care se confrunta cu un aflux de refugiati, a lansat un apel la solidaritatea europeana. Autoritatile bulgare solicita altor state UE sa primeasca o.

Alerta in Italia. Cel mai mic ponei din lume a disparut fara urma

Italienii sunt in alerta dupa rapirea celui mai mic calut din lume. Charly, un ponei de numai 63 de centimetri, a disparut fara urma inainte de a fi prezentat la o expozitie internationala de cai, in.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

In anul 1960 in comuna doljeana Goicea un localnic a infiintat cel mai frumos parc din mediul rural. Locul de recreere a fost distrus de-a lungul anilor, iar acum este in paragina.

Imagine incredibila, ascunsa in cel mai faimos tablou din LUME. Chipul este MONSTRUOS!

Teoriile conspiratiei au explodat dupa ce cartea lui Dan Brown, Codul lui DaVinci a aparut pe piata. Ce mistere sunt ascunse in tablouril sale faimoase, ce vrea sa spuna oamenilor prin aceste semne? Sunt doar.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )