Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Hotnews Hotnews,
 VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea. continuă pe Hotnews

BlackBerry a prezentat Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu (VIDEO)

BlackBerry a prezwentat, miercuri, terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 ore, relateaza Bloomberg. Z30 dispune de o baterie de.

iPhone 5s review - Cat de bun e cel mai nou smartphone al Apple: E mai rapid decat Galaxy S4 sau HTC One? Da

Apple a prezentat noile sale telefoane in urma cu o saptamana. Acum au ajuns la primele teste si iata impresiile despre iPhone 5s de la oamenii care au ajuns sa-l foloseasca deja.

Primele impresii despre cel mai bun smartphone al Apple: E mai rapid decat Samsung Galaxy S4 sau HTC One? Da

Apple a prezentat noile sale telefoane in urma cu o saptamana. Acum au ajuns la primele teste si iata impresiile despre iPhone 5s de la oamenii care au ajuns sa-l foloseasca deja.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

Cel mai scump Lamborghini din lume a fost expus pentru vanzare in Dubai: Este fabricat din aur, platina si diamante

Cel mai scump Lamborghini din lume, Aventador LP 700-4, fabricat din aur, platina si diamante, a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa obtina 7,3 milioane dolari in urma.

Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

In anul 1960 in comuna doljeana Goicea un localnic a infiintat cel mai frumos parc din mediul rural. Locul de recreere a fost distrus de-a lungul anilor, iar acum este in paragina.

Cel mai sarac stat din UE lanseaza un apel la solidaritate europeana

Bulgaria, cel mai sarac stat din Uniunea Europeana UE), care se confrunta cu un aflux de refugiati, a lansat un apel la solidaritatea europeana. Autoritatile bulgare solicita altor state UE sa primeasca o.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

CFast 2. 0 este standardul prin intermediul caruia a putut fi creat SanDisk Extreme Pro, cel mai rapid card de memorie de pana acum. In urma cu aproximativ un an de zile, CompactFlash Association, institutia responsabila de acest standard, a publicat specificatiile in format draft pentru a doua generatie a cardurilor de memorie CFast. Reusind sa fie primii care vor intra pe piata cu astfel de carduri, cei de la SanDisk au anuntat noile modele Extreme Pro. Avantajul semnificativ de performanta [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )