Libnet.ro
UNICEF

10:30

Huawei pregateste un concurent serios pentru Samsung Galaxy Note 2

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Huawei pregateste un concurent serios pentru Samsung Galaxy Note 2

Producatorul de origine chineza Huawei pregateste un concurent serios pentru telefonul tableta Galaxy Note 2 al sud-coreenilor de la Samsung, noteaza GSMArena. com . continuă pe Wall-Street Ro

Huawei pregateste un concurent pentru Samsung Galaxy Note 2

Producatorul de origine chineza Huawei pregateste un concurent serios pentru telefonul tableta Galaxy Note 2 al sud-coreenilor de la Samsung, noteaza GSMArena. com .

ZTE lanseaza Nubia Z5, un competitor serios pentru Samsung Galaxy Note II si Apple iphone 5

Saptamana viitoare ZTE ar putea da lovitura cu urmatorul smartphone pe care il va lansa pe piata. Cu o dotare hardware de exceptie, ZTE Nubia Z5 va concura direct cu cele mai puternice smartphone-uri ale.

Twitter devine un concurent serios pentru Instagram

Dupa mai bine de o luna de zvonuri legate de implementarea filtrelor gen Instagram in aplicatiile mobile de Twitter, proiectul se apropie de realitate. Twitter va incerca in curand sa faca ce face Instagram cu aplicatiile mobile. AllThingsD are informatii legate de o versiune beta a unei noi aplicatii mobile de Twitter care va veni cu filtre foto. Folosita de cativa angajati ai companiei, respectiva versiune deja a inceput sa fie o sursa de imagini, pe populara retea de socializare.

Samsung Galaxy S 3 primeste Premium Suite [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 3 urmeaza sa primeasca un nou update de Jelly Bean in zilele urmatoare, care va include o serie de functii noi. Daca zilele trecute vorbeam despre venirea Premium Suite pe Samsung Galaxy Note 10. 1, astazi discutam despre aceleasi bunatati software si pe deja celebrul Galaxy S 3. Dupa cum puteti vedea si in videoclipul de mai jos, majoritatea noutatilor sunt preluate de la ceva mai potentul Galaxy Note II: Page Buddy sau Multi Window. Videoclipul prezinta .

Samsung Muse partenerul perfect pentru dispozitivele Galaxy

Intr-o perioada in care terminale ca Galaxy S3 si Galaxy Note II fac ravagii la vanzare, compania coreeana lanseaza un accesoriu perfect, Samsung Muse . Noul Samsung Muse este la prima vedere un player MP3 ce detine un spatiu de stocare de 4GB, 6 ore de autonomie si un pret decent de 60 dolari. La o privire mai atenta insa, noul gadget este un accesoriu perfect pentru posesorii de terminale recente din seria Galaxy. Marele avantaj consta in sincronizarea cu .

Samsung Galaxy S3 Mini Un mititel cu pretentii [REVIEW]

Se observa cu ochiul liber ca Samsung este pe val si cam tot ce este smartphone si ii poarta sigla ajunge sa se vanda foarte bine. Dupa cum ne si asteptam modelele lansate anul acesta: Galaxy S3 si Galaxy Note II au fost extrem de bine primite de catre utilizatori si se bucura de un real succes atat pe piata internationala cat si in Romania. La ora actuala tendinta globala este de a lansa telefoane din ce in ce mai .

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )