Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S3 Mini Un mititel cu pretentii [REVIEW]

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S3 Mini Un mititel cu pretentii [REVIEW]

Se observa cu ochiul liber ca Samsung este pe val si cam tot ce este smartphone si ii poarta sigla ajunge sa se vanda foarte bine. Dupa cum ne si asteptam modelele lansate anul acesta: Galaxy S3 si Galaxy Note II au fost extrem de bine primite de catre utilizatori si se bucura de un real succes atat pe piata internationala cat si in Romania. La ora actuala tendinta globala este de a lansa telefoane din ce in ce mai . continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S 3 primeste Premium Suite [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 3 urmeaza sa primeasca un nou update de Jelly Bean in zilele urmatoare, care va include o serie de functii noi. Daca zilele trecute vorbeam despre venirea Premium Suite pe Samsung Galaxy Note 10. 1, astazi discutam despre aceleasi bunatati software si pe deja celebrul Galaxy S 3. Dupa cum puteti vedea si in videoclipul de mai jos, majoritatea noutatilor sunt preluate de la ceva mai potentul Galaxy Note II: Page Buddy sau Multi Window. Videoclipul prezinta .

Samsung Galaxy S 4 va avea display indestructibil?!

Daca in urma cu ceva timp discutam despre ultimele zvonuri cu privire la viitorul Samsung Galaxy S 4, ei bine se pare ca intre timp au mai fost identificate niste detalii ce merita mentionate, chiar si pe post de zvonuri. Asadar daca intr-adevar Samsung lucreaza in acest moment la noul flagship si informatiile au un oarecare sambure de adevar, atunci vom avea surpriza unui smartphone cu ecran ultra-rezistent, de-a dreptul indestructibil. Cum asa? Pur si simplu, un display care sa .

Viitorul Samsung Galaxy S va revolutiona piata telefoanelor mobile

Samusung se pregateste sa accelereze procesul de productie pentru viitorul Samsung Galaxy S IV, smartphone care ar putea aduce un element revolutionar pe piata, ecranul indestructibil, informeaza Reuters. Samsung.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )