Libnet.ro
UNICEF

01:05

I-am transmis bafta! de doua ori si Catalinei Ponor. Cum se apara Larisa Iordache dupa cea starnit controversa in tara (FOTO)

B1 B1,
I-am transmis bafta! de doua ori si Catalinei Ponor. Cum se apara Larisa Iordache dupa cea starnit controversa in tara (FOTO)

Catalina Ponor si Larisa Iordache au mers amandoua la Rio, prima din postura de concurenta, cea de-a doua ca rezerva. Nu se stie daca acest lucru a deranjat-o pe Larisa Iordache, cert este ca ina. continuă pe B1

Rio 2016. Gafa facuta de Larisa Iordache inainte de finala la barna a Catalinei Ponor. Suporterii romani au reactionat imediat

Gimnasta Larisa Iordache, care a mers si ea la Rio in calitate de rezerva a Catalinei Ponor, ori a comis o gafa inainte de finala la barna a lui Ponor, ori a facut-o intentionat. Larisa Iordache a postat un mesaj pe.

RIO 2016. Decizie socanta la BOX: Mihai Nistor a pierdut meciul, desi adversarul a fost numarat de doua ori

Arbitrii de la Rio au avut, duminica, o decizie controversata. Boxerul roman Mihai Nistor a fost declarat invins, in optimi, la categoria supergrea, in meciul cu Hussein Iashaish, dupa ce iordanianul fusese numarat de doua ori.

Probleme in lotul de gimnastica al Romaniei? Larisa Iordache a felicitat-o inainte de finala de la barna pe sportiva din SUA, in detrimentul Catalinei Ponor (FOTO)

Probleme in lotul feminin de gimnastica dupa ce Catalina Ponor a fost aleasa in detrimentul Larisei Ioradache de a reprezenta Romania la Rio. Se pare ca celei din urma nu i-a picat prea bine.

Mesajul Catalinei Ponor dupa JO de la Rio: Din pacate, mesajele negative m-au atins

Catalina Ponor nu a reusit sa mai repete performanta din 2004, de la Jocurile Olimpice din Atena, cand a devenit tripla campioana olimpica. De aceasta data, gimnasta paraseste competitia din Brazilia.

JO 2016. Emotii mari pentru gimnastii nostri! Mesajul Catalinei Ponor inaintea finalei de azi

Gimnasta Catalina Ponor a scris, duminica, intr-un mesaj, ca a trecut de ultimul antrenament inaintea finalei la barna, programata luni, adaugand ca totul e cum isi doreste.

Banci, garantii, ingrijorari interne. Surprizele nu suna intotdeauna de doua ori...

Surprizele au aparut in momentul in care piata imobiliara a cazut, iar banca respectiva a trecut la re-evaluarea garantiilor. Un credit garantat cu un imobil care nu mai valoreaza mare lucru azi, inseamna provizioane mai mari pentru banca si prin urmare, profituri mai mici. Iar cand banca a trecut la o re-calculare a valorii garantiilor, s-a trezit cu grenada in brate. Parte din garantii nu mai existau, parte fusesera instrainate, iar pentru o alta parte evaluarea fusese facuta din ochi, pe o bucata de hartie bagat in dosarul de credit. Nu mai vorbesc de cazurile in care un credit aparea garantat cu doua imobile diferite, dar care in teren se dovedeau a fi una si aceeasi cladire.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )