Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rio 2016. Gafa facuta de Larisa Iordache inainte de finala la barna a Catalinei Ponor. Suporterii romani au reactionat imediat

Antena3 Antena3,
Rio 2016. Gafa facuta de Larisa Iordache inainte de finala la barna a Catalinei Ponor. Suporterii romani au reactionat imediat

Gimnasta Larisa Iordache, care a mers si ea la Rio in calitate de rezerva a Catalinei Ponor, ori a comis o gafa inainte de finala la barna a lui Ponor, ori a facut-o intentionat. Larisa Iordache a postat un mesaj pe. continuă pe Antena3

RIO 2016: Marian Oprea rateaza calificarea in finala de la triplu salt

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea in finala probei de triplu salt la Jocurile Olimpice de la Rio.

I-am transmis bafta! de doua ori si Catalinei Ponor. Cum se apara Larisa Iordache dupa cea starnit controversa in tara (FOTO)

Catalina Ponor si Larisa Iordache au mers amandoua la Rio, prima din postura de concurenta, cea de-a doua ca rezerva. Nu se stie daca acest lucru a deranjat-o pe Larisa Iordache, cert este ca ina.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

Probleme in lotul de gimnastica al Romaniei? Larisa Iordache a felicitat-o inainte de finala de la barna pe sportiva din SUA, in detrimentul Catalinei Ponor (FOTO)

Probleme in lotul feminin de gimnastica dupa ce Catalina Ponor a fost aleasa in detrimentul Larisei Ioradache de a reprezenta Romania la Rio. Se pare ca celei din urma nu i-a picat prea bine.

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea, medalie de argint la dublu. Invinsi in finala de spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au jucat joi noapte spre vineri dimineata in Romania finala de dublu a turneului olimpic de la Rio contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal.

LIVE RIO 2016: Catalina Ponor in finala de la barna

Catalina Ponor lupta pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio. In urma cu doar cateva minute, Marian Dragulescu a ratat de putin podiumul la sarituri.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza saritura Dragulescu si podiumul olimpic

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza incredibil medalia la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )