Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce i-a soptit un tanar care a murit dupa incendiul de la Colectiv tatalui lui pe patul de spital

Antena3 Antena3,
Ce i-a soptit un tanar care a murit dupa incendiul de la Colectiv tatalui lui pe patul de spital

Valter Sienerth, tatal lui Radu, ultimul tanar ranit care a murit dupa incendiul de la Colectiv a reactionat la filmuletul prezentat joi de Libertatea de la interventia din noaptea blestemata. Fiul meu a. continuă pe Antena3

Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Un tanar din Ploiesti a oferit de curand o lectie de moralitate, onoare si respect fata de el si ceilalti. Acesta si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de cand s-a angajat in Politie, nefiind de acord cu multele nereguli din sistem. Un tanar politist din Ploiesti si-a dat demisia dupa 20 de zile .

Un copilas a murit dupa ce tatal lui a fugit cu banii din donatii. Baietelul s-a stins, fara tratament, in timp ce tatal lui petrecea cu prostituate

Un copil de doi ani care suferea de atrofie musculara spinala a murit pentru ca nu a primit tratamentul la timp, deoarece tatal sau a fugit cu banii si i-a cheltuit pe hoteluri de lux si prostituate. Familia a.

O fetita de sapte ani a murit dupa ce poarta de fotbal din curtea scolii a cazut peste ea

O fata in varsta de 7 ani a murit, miercuri seara, in localitatea Crancesti, din judetul Bihor, dupa ce peste ea a cazut o poarta de fotbal aflata pe terenul de fotbal al scolii.

O tanara de 27 de ani a murit dupa o banala operatie. Doua fetite au ramas acum fara mama

O tanara de 27 de ani din Statele Unite si-a gasit sfarsitul dupa ce a suferit o operatie banala. Tanara era mama a doua fetite de doi si noua ani. Mama fetei intentioneaza sa dea in judecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )