Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iacobescu: Mi s-a transmis ca sunt pe lista neagra a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Iacobescu: Mi s-a transmis ca sunt pe lista neagra a lui Traian Basescu

Procurorul Eugen Iacobescu continua seria dezvaluirilor incepute la Antena 3. Fostul magistrat care a descoperit implicarea lui Mircea Basescu in dosarul Bercea Mondial afirma ca a primit informatia ca este pe o. continuă pe Antena3

Procurorul Iacobescu, la Antena 3: Mi s-a spus ca sunt pe lista lui Basescu. Va spun insa a 99% dintre procurori sunt cinstiti/ Nimeni nu m-a impiedicat sa vorbesc public despre dosar

Antena 3 l-a avut invitat telefonic si joi seara pe procurorul Iacobescu care a avut in lucru dosarele lui Bercea Mondial si care i-au fost retrase ulterior. Iacobescu o acuza pe procurorul Oana Schmidt Haineala, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca a lucrat pentru indepartarea sa si ca i s-a transmis ca este pe lista lui Basescu, fara a da insa si nume. Iacobescu mai spune ca exista persoane publice implicate in dosarele Bercea Mondial si Alro Slatina, si crede ca 99% din procurori sunt cinstiti.

Documentul DECLASIFICAT al Americii care arata cum sunt numiti teroristii. Aceasta este lista neagra

Americani si straini sunt inscrisi in secret pe lista neagra a SUA privind terorismul, pe baza unor simple suspiciuni rezonabile, care nu este necesar sa fie fundamentate, si pot ramane acolo chiar si.

Agricultorii inactivi, pe lista neagra. Cei care nu isi lucreaza pamanturile nu vor mai primi subventii

Agricultorii care nu isi lucreaza pamanturile vor fi trecuti pe o asa-numita lista neagra a Ministerului Agriculturii si nu vor mai primi subventii, a anuntat ministrul Daniel Constantin. Lista neagra.

Guvernul pregateste o lista neagra a proprietarilor de terenuri agricole

Proprietarii care vand sau arendeaza, de anul viitor, terenuri agricole pentru comasare vor primi, cinci ani, echivalentul a 120% din plata pe suprafata, Guvernul urmand insa sa redacteze si o lista neagra a proprietarilor, inclusiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )