Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi: Cand vezi pe teren ca poti, vezi ca ai sperante, vezi ca se poate castiga meciul, mergi pana la capat Cum i-a motivat Radoi pe jucatorii de rezerva

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi: Cand vezi pe teren ca poti, vezi ca ai sperante, vezi ca se poate castiga meciul, mergi pana la capat Cum i-a motivat Radoi pe jucatorii de rezerva

Mijlocasul Ianis Hagi, autorul golului doi din victoria exceptionala cu Anglia, 4-2, a declarat la fnalul mecului ca Romania va mai juca multe meciuri la Campioantul European Under 21. continuă pe Adevărul

Ianis Hagi, dupa victoria superba cu Anglia: Au trecut doar doua meciuri, mai avem destule aici

Mijlocasul Ianis Hagi a declarat, vineri, ca echipa Romaniei va mai disputa multe meciuri la Campioantul European de tineret din Italia. Cand vezi pe teren ca poti, vezi ca ai sperante, vezi ca se poate castiga meciul, mergi pana la capat, incerci sa marchezi acel gol in plus si sa termini tu invingator, a spus Ianis.

Ce nu stiai despre Ianis Hagi, fiul regelui si povara numelui pe care il poarta

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucatori din meciul Romania Croatia, incheiat cu scorul de 4-1 la Euro 2019 U21. Mijlocasul ofensiv de 20 de ani a marcat un gol, a trimis mingea in bara din lovitura libera si a creat cateva faze de atac spectaculoase. Tanarul a vorbit despre inceputurile .

Ianis Hagi: Mai avem destule meciuri aici

Ianis Hagi a marcat golul de 2-1 pentru Romania in meciul cu Anglia de la Campionatul European si la final a vorbit cu incredere despre un parcurs cat mai lung la turneul final.

Ianis Hagi, la EURO2019: Au trecut doar doua meciuri, mai avem multe de jucat aici

Ianis Hagi si George Puscas, autorii primelor doua goluri in partida Romania - Angliade la Campionatul European de tineret, au declarat ca mai au resurse si pentru meciul cu Franta, iar Campionatul.

Ianis Hagi a dezvaluit care este relatia pe care o are cu tatal sau si ce face acesta inaintea meciurilor

Ianis Hagi este unul dintre cei mai importanti jucatori din nationala de tineret a Romaniei, care azi intalneste Anglia, la Cesena.

Ianis Hagi: Evident ca visez sa joc la Euro 2020 la Bucuresti. Totul este inca in mainile noastre

Internationalul under 21 Ianis Hagi a declarat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al UEFA, ca isi doreste sa obtina cu nationala mare calificarea la Campionatul European din 2020 si sa joace meciuri de la turneul final la Bucuresti.

Ianis Hagi: La nivelul asta nu merge sa joci bine doar 30 de minute sau o repriza. A fost un joc colectiv extraordinar

Autor al unui gol in victoria istorica a Romaniei cu Croatia, Ianis Hagi a declarat la finalul meciului ca forta grupuiui a facut diferenta.

Ianis Hagi: Am inceput cu dreptul, asta ne-am dorit. A fost un joc colectiv extraordinar

Ianis Hagi a declarat dupa victoria uriasa a Romaniei cu Croatia, scor 4-1, ca era important pentru moral ca echipa sa inceapa cu dreptul, adaugand ca au facut un joc colectiv extraordinar.

Ianis Hagi: Suntem la mana noastra

Ianis Hagi a marcat un gol contra Croatiei in victoria entuziasmanta obtinuta de Romania, cu 4-1, si a mai avut o bara in repriza a doua dintr-o lovitura libera.

The Sun, inainte de meciul cu Anglia: Sa vezi numele Hagi pe tricoul Romaniei va aduce un zambet sau poate chiar lacrimi

Romania U21 disputa vineri, de la ora 19:30 LiveText pe HotNews. ro), al doilea meci din grupa C a Campionatului European, contra Angliei U21. in ziua meciului, jurnalistii de la The Sun i-au dedicat un material amplu decarului Ianis Hagi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )