Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa . continuă pe Playtech

Mirel Radoi, dupa infrangerea cu Norvegia: Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinta

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, duminica, dupa infrangerea suferita de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi, dupa dezastrul din Norvegia: Mi-e rusine!

La finalul partidei jenante cu Norvegia, pierduta cu scorul de 4-0, selectionerul primei reprezentat.

Digisport: Mirel Radoi nu a suportat umilinta cu Norvegia si a izbucnit

Mirel Radoi si-a turnat cenusa in cap si a afirmat ca a fost o umilinta. Selectionerul a mai spus ca se gandeste ca la meciul cu Austria, de miercuri, sa limiteze proportiile scorului.

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar .

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Mirel Radoi a vorbit despre infrangerea drastica cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Antrenorul echipei nationale, Mirel Radoi, a analizat esecul la scor suferit de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, si considera ca rezultatul reprezinta o umilinta.

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

Mirel Radoi, asa cum nu l-ai auzit niciodata! Adevarul despre infrangerea cu Norvegia: O umilinta

Romania a fost umilita la Oslo, 0-4 in fata Norvegiei. A fost al doilea esec in doar trei zile, dupa dezamagirea cu Islanda, 1-2. Astfel ca dupa ratarea calificarii la Euro 2020, tricolorii isi compromit si mare parte din sansele de a castiga aceasta grupa din Liga Natiunilor. Mirel Radoi a avut o serie de .

Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda. De ce nu a castigat Romania, de fapt

Aseara, in capitala islandeza, Mirel Radoi si elevii sai au pierdut sansa calificarii la un nou turneu final european. Cu mari diferente in cele doua loturi, Islanda s-a impus cu un scor avantajos pentru echipa gazda. Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda Aseara, de la ora 21:45, pe o vreme rece in .

Mirel Radoi poate schimba aproape toata echipa pentru meciul cu Norvegia. Cum ar putea arata primul 11

Romania bifeaza inca un turneu final ratat, dupa 2-1 cu Islanda, partida in care tricolorii au fost net inferiori. Mirel Radoi si-a exprimat nemultumirea fata de jocul prestat si a declarat ca nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )