Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mirel Radoi a vorbit despre infrangerea drastica cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi a vorbit despre infrangerea drastica cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Antrenorul echipei nationale, Mirel Radoi, a analizat esecul la scor suferit de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, si considera ca rezultatul reprezinta o umilinta. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, asa cum nu l-ai auzit niciodata! Adevarul despre infrangerea cu Norvegia: O umilinta

Romania a fost umilita la Oslo, 0-4 in fata Norvegiei. A fost al doilea esec in doar trei zile, dupa dezamagirea cu Islanda, 1-2. Astfel ca dupa ratarea calificarii la Euro 2020, tricolorii isi compromit si mare parte din sansele de a castiga aceasta grupa din Liga Natiunilor. Mirel Radoi a avut o serie de .

Mirel Radoi, dupa infrangerea cu Norvegia: Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinta

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, duminica, dupa infrangerea suferita de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi, analiza onesta a esecului din Islanda: Nu meritam sa mergem in finala play-off-ului

Selectionerul echipei nationale, Mirel Radoi, a vorbit, joi, dupa infrangerea cu Islanda, din semifinala pentru play-off-ul de calificare la Campionatul European, ca rezultatul final este unul corect.

Mirel Radoi poate schimba aproape toata echipa pentru meciul cu Norvegia. Cum ar putea arata primul 11

Romania bifeaza inca un turneu final ratat, dupa 2-1 cu Islanda, partida in care tricolorii au fost net inferiori. Mirel Radoi si-a exprimat nemultumirea fata de jocul prestat si a declarat ca nu.

Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda. S-au dus toti, fara sa comenteze

Selectionerul echipei nationale si-a trimis jucatorii sa vorbeasca cu singura persoana care ar fi reusit sa le ridice moralul, dupa infrangerea suferita in fata Islandei. Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda Mai sunt cateva ore pana la meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Norvegiei, la Oslo, .

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Islanda

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, despre meciul de baraj cu Islanda programat joi, ora 21:45, live text pe onlinesport. ro .

Mirel Radoi anunta schimbari in primul 11 contra Norvegiei

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oslo ca va opera mai multe modificari in primul 11 al primei reprezentative a Romaniei in meciul cu Norvegia din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi: Nu meritam sa ne calificam, chiar daca primeam al doilea penalti

Selectionerul Mirel Radoi si-a asumat, joi seara, infrangerea in fata Islandei si a declarat ca nationala Romaniei nu ar fi meritat sa se califice in finala play-off-ului, chiar daca ar fi primit al doilea penalti.

Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda. De ce nu a castigat Romania, de fapt

Aseara, in capitala islandeza, Mirel Radoi si elevii sai au pierdut sansa calificarii la un nou turneu final european. Cu mari diferente in cele doua loturi, Islanda s-a impus cu un scor avantajos pentru echipa gazda. Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda Aseara, de la ora 21:45, pe o vreme rece in .

S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o ia de la FRF. Nu isi va mai face griji pentru bani, niciodata

Mirel Radoi are un contract cu FRF pana la finalul preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Astfel, Mirel Radoi, vede prezenta pe banca nationalei ca pe o provocare personala foarte importanta si o sansa de a oferi Romaniei o echipa de turneu mondial, dupa 24 de ani. S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )