Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mirel Radoi, asa cum nu l-ai auzit niciodata! Adevarul despre infrangerea cu Norvegia: O umilinta

Playtech Playtech,
Mirel Radoi, asa cum nu l-ai auzit niciodata! Adevarul despre infrangerea cu Norvegia: O umilinta

Romania a fost umilita la Oslo, 0-4 in fata Norvegiei. A fost al doilea esec in doar trei zile, dupa dezamagirea cu Islanda, 1-2. Astfel ca dupa ratarea calificarii la Euro 2020, tricolorii isi compromit si mare parte din sansele de a castiga aceasta grupa din Liga Natiunilor. Mirel Radoi a avut o serie de . continuă pe Playtech

Mirel Radoi a vorbit despre infrangerea drastica cu Norvegia. Cum a caracterizat rezultatul final

Antrenorul echipei nationale, Mirel Radoi, a analizat esecul la scor suferit de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, si considera ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Mirel Radoi, analiza onesta a esecului din Islanda: Nu meritam sa mergem in finala play-off-ului

Selectionerul echipei nationale, Mirel Radoi, a vorbit, joi, dupa infrangerea cu Islanda, din semifinala pentru play-off-ul de calificare la Campionatul European, ca rezultatul final este unul corect.

S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o ia de la FRF. Nu isi va mai face griji pentru bani, niciodata

Mirel Radoi are un contract cu FRF pana la finalul preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Astfel, Mirel Radoi, vede prezenta pe banca nationalei ca pe o provocare personala foarte importanta si o sansa de a oferi Romaniei o echipa de turneu mondial, dupa 24 de ani. S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o .

Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda. De ce nu a castigat Romania, de fapt

Aseara, in capitala islandeza, Mirel Radoi si elevii sai au pierdut sansa calificarii la un nou turneu final european. Cu mari diferente in cele doua loturi, Islanda s-a impus cu un scor avantajos pentru echipa gazda. Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda Aseara, de la ora 21:45, pe o vreme rece in .

Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu. De la ce au pornit reprosurile

Fostul selectioner Cornel Dinu a comentat iar prestatia Romaniei la meciul cu Islanda, 1-2, in barajul pentru EURO 2020, explicand unde a gresit selectionerul Mirel Radoi. Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu De mentionat este caNorvegia Romania, meci din Liga Natiunilor, se joaca azi, de la ora 19:00. Duelul poate fi .

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda. S-au dus toti, fara sa comenteze

Selectionerul echipei nationale si-a trimis jucatorii sa vorbeasca cu singura persoana care ar fi reusit sa le ridice moralul, dupa infrangerea suferita in fata Islandei. Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda Mai sunt cateva ore pana la meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Norvegiei, la Oslo, .

EXCLUSIV Pactul secret dintre Mirel Radoi si sotia sa! Ce nu are voie Viviana sa faca sub nicio forma

Mirel Radoi si sotia sa au convenit, in urma cu zece ani, ca Viviana sa nu mearga pe stadioane pentru a-si urmari sotul. Pactul a ramas valabil si dupa ce el a devenit antrenor. Milioane de romani, alaturi de echipa nationala Ziua marelui meci a sosit. Diseara, de la 21:45 ora Romaniei), tricolorii vor incerca .

Mirel Radoi, dupa infrangerea cu Norvegia: Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinta

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, duminica, dupa infrangerea suferita de Romania in fata Norvegiei, scor 0-4, ca rezultatul reprezinta o umilinta.

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru contestatari

Esecul din Islanda a involburat apele la echipa nationala a Romaniei si nu putini sunt cei care il contesta deja pe Mirel Radoi, un selectioner care a bifat doar trei meciuri pe banca primei reprezentative.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )