Libnet.ro
UNICEF

11:16

E iarna in Egipt. Prima ninsoare in Cairo, dupa 112 ani

Antena3 Antena3,
E iarna in Egipt. Prima ninsoare in Cairo, dupa 112 ani

Locuitorii capitalei Egiptului au vazut pentru prima data fulgi de nea, dupa ce in ultimele zile a nins. Fenomenul extrem de rar i-a incantat pe multi egipteni, care au facut poze cu zapada si le-au publicat pe. continuă pe Antena3

USL refuza majorarea alocatiilor pentru copii, dupa trei ani consecutivi de crestere economica

Grupul PDL din Camera Deputatilor condamna decizia parlamentarilor USL din Comisia pentru Munca si Protectie Sociala si din Comisia pentru buget, finante si banci de a respinge initiativa legislativa a PDL care prevede majorarea alocatiilor pentru copii, dupa trei ani consecutivi de crestere economica, potrivit unui comunicat de presa.

Si-a transformat propriile fiice in niste papusi de plastic. Le-a operat prima data cand aveau 10 ani

Chirurgul plastician Michael Niccole si-a operat pentru prima data fiica, pe Charm, pe cand aceasta avea doar 10 ani. I-a transformat buricul intr-o opera de arta, cum ii place acum tinerei sa ii spuna. De.

Bomba Madoff explodeaza dupa cinci ani la JP Morgan.

Banca americana JP Morgan pare sa nu sfarseasca cu problemele judiciare. La scurt timp dupa ce a acceptat sa plateasca o amenda-record de 13 miliarde dolari pentru a scapa de procese legate de criza creditelor toxice, institutia se afla amenintata de un proces legat de faptul ca a inchis ochii si nu a avertizat autoritatile bancare si clientii contra escrocului secolului, Bernard Madoff, care a furat 50 miliarde de dolari. Potrivit Wall Street Journal si New York Times, JP Morgan, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )