Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iarna lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Iarna lui Donald Trump

In timp ce in inimile unor democrati de peste Ocean si in cele ale unor simpatizanti de ai lor, de pe plaiul mioritic, mai palpaie speranta ca, dupa renumararea voturilor, in unele state, doamna Hillary Clinton ar putea fi optiunea electorilor americani, republicanii care l-au votat pe Donald Trump sunt mai interesati de ceremonia de inaugurare, organizata de un comitet bipartizan al Congresului SUA. continuă pe Adevărul

VIDEO. Nationalistii albi il onoreaza pe Donald Trump cu salutul folosit de nazisti: Hail Trump! Hail our people! Hail victory!

Traiasca Trump, traiasca poporul nostru, traiasca victoria! - este salutul cu care liderul unei organizatii care promoveaza purificarea etnica pasnica, Richard B. Spencer, l-a onorat pe presedintele-ales, Donald Trump .

Nigel Farange ar vrea sa se mute in SUA, liderul populist fiind un foarte bun prieten cu presedintele-ales, Donald Trump

Liderul formatiunii nationaliste Partidul Independentei Marii Britanii UKIP), Nigel Farange, intentioneaza sa se mute in Statele Unite chiar daca nu va fi numit ambasador britanic la Washington, liderul populist britanic fiind prieten cu noul presedinte american, Donald Trump.

DE NECREZUT! Donald Trump si Florin Piersic intr-o LEGATURA tragi-comica (FOTO)

Mihai Bendeac a scos la iveala recent o legatura intre actorul roman Florin Piersic si proaspatul presedinte al SUA, Donald Trump. Actorul a postat o fotografie pe contul sau de Facebook cu cei doi.

Hillary Clinton are cu doua milioane de voturi mai mult decat Donald Trump

Candidata democrata Hillary Clinton a obtinut cu peste doua milioane de voturi mai mult decat republicanul Donald Trump, potrivit celei mai recente actualizari a rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA. Datele publicate miercuri de organizatia independenta Cook Political Report, citata de Xinhua, arata 64. 958 de voturi pentru Clinton, 62. 395 pentru Trump, 7. 347 pentru candidatii altor partide, independenti sau ale caror nume au fost completate de alegatori pe buletinele de vot, scrie Agerpres.

Imagini inedite cu Donald Trump din copilarie pana astazi (FOTO)

Al 45-lea presedinte alStatelor Unite, Donald Trump,s-a nascut pe 14 iunie 1946 inNew York,intr-o familie instarita. Este fiul lui Fred Trump, eraunul dintre cei.

Cine este Ovidiu Drobota, romanul care l-a ajutat pe Donald Trump cu stiri false: Nu ma consider jurnalist

Oradeanul Ovidiu Drobota23 de ani) a intratin atentia presei nationale si internationale pentru caar fi creat un site cu stire false, care s-au raspandit pe Facebook si astfel ar fi contribuit la victoria lui Donald Trump.

Donald Trump nu mai vrea sa o trimita la inchisoare pe Hillary Clinton

Administratia Trump nu o va urmari in justitie pe democrata Hillary Clinton, asa cum a amenintat republicanul Donald Trump in campania electorala, a anuntat marti fosta sefa de campanie a presedintelui ales, Kellyanne Conway, citata de CNN.

Salutul NAZIST pentru Donald TRUMP: Presedintele ales al SUA, ovationat de extremistii americani (VIDEO)

Donald Trump este vazut precum noul Hitler de catre nationalistii si extremistii din Statele Unite. Politicile anuntate de presedintele ales au renascut speranta miscarii de extrema dreapta ca Statele.

Viktor Orban a fost invitat la Casa Alba chiar de presedintele-ales al SUA, Donald Trump: I-am spus ca nu am fost acolo de mult timp pentru ca sunt considerat oaia neagra. A ras si a spus ca acelasi lucru se spune si despre el

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca a avut ocazia sa discute cu presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, acesta din urma invitandu-l la Casa Alba.

Presedintele-ales, Donald Trump. a desemnat doi consilieri prezidentiali pentru departamentele privind Siguranta Nationala si Afacerile Generale

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat, vineri, numirea a doi consilieri prezidentiali. Este vorba de Kathleen Troia McFarland si Don McGahn.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )