Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iasi: O persoana, amendata cu 12.500 de lei pentru propaganda electorala si nepurtarea mastii de protectie

B1 B1,
Iasi: O persoana, amendata cu 12.500 de lei pentru propaganda electorala si nepurtarea mastii de protectie

O persoana din Pascani, judetul Iasi, a fost amendata 12. 500 de lei, dupa ce aceasta a continuat propaganda electorala si nu a purtat masca de protectie. Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Iasi a. continuă pe B1

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Persoana din Iasi, amendata cu 12.500 de lei pentru propaganda electorala si nepurtarea mastii de protectie

O sanctiune contraventionala de 12. 500 de lei i-a fost aplicata unei persoane care a continuat propaganda electorala si nu a purtat masca de protectie, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Amenzi de 9.000 de lei pentru propaganda electorala la Bacau

Politistii din Bacau s-au autosesizat cu privire la 6 posibile fapte care au legatura cu procesul electoral, respectiv continuarea propagandei electorale, prin intermediul retelelor de socializare, dupa incheierea campaniei, scrie Desteptarea.

Primaria Focsani, amendata cu 200.000 de lei pentru ca nu a redus cantitatea de gunoi din oras

Sanctiunea a fost data de Administratia Fondului de Mediu si platita de la bugetul local al municipiului Focsani. Obligatia municipalitatii era sa recicleze cantitati importante de deseuri municipale.

Cateva fapte savarsite de Emil Bodnaras si biografia sa pentru campania electorala din anul 1946

Cetatenii romani care au dezvoltat, de-a lungul deceniilor, un cult pentru maresalul Ion Antonescu si admira, in acelasi timp, realizarile regimului comunist din Romania se confrunta cu o mare dilema: persoana care l-a predat la 31 august 1944 pe Ion Antonescu in mainile sovieticilor concret, grupului comandat de generalul-locotenent Tevcenkov, seful Directiei Politice a Frontului 2 Ucrainean a fost liderul comunist Emil Bodnaras. Nu ne permitem sa analizam ce anume se intampla in mintea acestor oameni.

Un barbat din Constanta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca s-a prezentat la sectia de votare, desi era izolat la domiciliu

000 de lei este valoarea amenzii pe care un barbat din Constanta a primit-o, pentru ca s-a prezentat in sectia de votare, desi se afla in izolare la domiciliu, anunta IPJ Constanta, potrivit News. ro. in.

FOTOGALERIE Fostul primar Gabriel Mutu a dat aproape 1 milion de lei pentru garduletul pus pe strada Valea Oltului A fost cumparat la kg

Vara trecuta, Primaria Sectorului 6 a reamenajat trotuarele si spatiile verzi de pe strada Valea Oltului. Potrivit unui contract obtinut de HotNews. ro, doar pentru garduletul verde pus pe margine institutia a platit aproape 1 milion de lei. Gardul a fost cumparat la kilogram, iar banii au ajuns la firma Geca Impex, care din 2016 are contract cu Primaria pentru intretinerea spatiilor verzi. Valea Oltului are o lungime de circa 1,5 km, dar gardurile nu au fost puse pe toata lungimea.

Ludovic Orban: 743 de milioane lei pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali (VIDEO)

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri figureaza hotararea pentru echilibrarea bugetelor locale, vizand plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati si salariile asistentilor personali, a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )