Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Focsani, amendata cu 200.000 de lei pentru ca nu a redus cantitatea de gunoi din oras

Adevărul Adevărul,
Primaria Focsani, amendata cu 200.000 de lei pentru ca nu a redus cantitatea de gunoi din oras

Sanctiunea a fost data de Administratia Fondului de Mediu si platita de la bugetul local al municipiului Focsani. Obligatia municipalitatii era sa recicleze cantitati importante de deseuri municipale. continuă pe Adevărul

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani. Cine va primi bani si cum

Se dau cate 2. 500 de lei pentru o categorie dintre romani. Cine va primi cate 500 de euro, pentru ce, si cum pot intra in posesia acestei sume de bani, vedeti in articolul de mai jos. Se dau ajutoare de la stat pentru producatorii vitivinicoli. Care este subventia pentru fiecare hectar Se dau cate 2500 .

FOTOGALERIE Fostul primar Gabriel Mutu a dat aproape 1 milion de lei pentru garduletul pus pe strada Valea Oltului A fost cumparat la kg

Vara trecuta, Primaria Sectorului 6 a reamenajat trotuarele si spatiile verzi de pe strada Valea Oltului. Potrivit unui contract obtinut de HotNews. ro, doar pentru garduletul verde pus pe margine institutia a platit aproape 1 milion de lei. Gardul a fost cumparat la kilogram, iar banii au ajuns la firma Geca Impex, care din 2016 are contract cu Primaria pentru intretinerea spatiilor verzi. Valea Oltului are o lungime de circa 1,5 km, dar gardurile nu au fost puse pe toata lungimea.

Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriteni care au iesit din localitatea in carantina pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au mers la munte sa faca poze

Jandarmii au dat amenzi de 4. 000 de lei unor bistriteni care au iesit din zona carantinata a municipiului Bistrita pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au ajuns la Colibita pentru sedinte foto sau pentru apa de izvor.

Ludovic Orban: 743 de milioane lei pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali (VIDEO)

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri figureaza hotararea pentru echilibrarea bugetelor locale, vizand plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati si salariile asistentilor personali, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )