Libnet.ro
UNICEF

15:30

iCCJ: Radu Mazare ramane in arest preventiv. Decizia nu este definitiva

B1 B1,
iCCJ: Radu Mazare ramane in arest preventiv. Decizia nu este definitiva

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, potrivit deciziei magistratilor inaltei Curti de. continuă pe B1

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, ramane in arest preventiv: Decizia poate fi atacata

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru de finante, Darius Valcov, sa fie cercetat in continuare in stare de arest preventiv, desi acesta ceruse inlocuirea cu.

Radu Mazare ramane in Beciul Domnesc. Instanta i-a respins cererea de inlocuire a arestarii preventive

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Darius Valcov ramane in arest preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi judecat in continuare in stare de arest preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis luni Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Radu Mazare nu scapa de arest. Cererea de inlocuire a masurii, RESPINSA

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ramane in contunuare in arest preventiv, au decis, joi, magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat de fapte de coruptie.

iCCJ: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca Elena Udrea sa fie cercetata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Elena Udrea a fost trimisa in.

Fostul viceprimar al Craiovei ramane in arest. Cristina Calangiu este acuzata de noua infractiuni de luare de mita

Fostul viceprimar al Craiovei este acuzat de procurorii DNA de comiterea infractiunii de trafic de influenta. Anchetatorii au stabilit ca a pretins sume de bani, cuprinse intre 15. 000 si 8. 000 de euro, , de la mai multe persoane pentru a fi angajate ca asistenti medicali, respectiv infirmieri, la unitati spitalicesti de pe raza municipiului Craiova.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )