Libnet.ro
UNICEF

11:45

Idei de afaceri pentru 2016. Cat costa infiintarea unei plantatii de rosii

Adevărul Adevărul,
Idei de afaceri pentru 2016. Cat costa infiintarea unei plantatii de rosii

Cei care isi fac liste cu idei de afaceri 2016, pot trece si o plantatie de rosii. Iata cateva sfaturi pentru cei care vor sa inceapa o astfel de afacere in agricultura. continuă pe Adevărul

Piata neagra a pasapoartelor siriene / Cat costa sa cumperi identitatea unui sirian

Atacurile teroriste din Paris, de saptamana trecuta, s-au soldat cu 129 de morti si au alimentat discursul anti-migratie al Frontului National, dupa ce langa corpul teroristului kamikaze de la stadionul Strade de France s-a gasit pasaportul unui refugiat sirian. Desi pasaportul era unul fals, amprentele teroristului corespundeau cu cele ale unui refugiat care a ajuns pe tarmul grecesc la inceputul lunii octombrie, relateaza The Washington Post. Cat costa si cine cumpara pasapoartele siriene?.

Reuniune informala a Guvernului pe tema bugetului pentru 2016

Ministrii Cabinetului Ciolos au programata luni o reuniune informala pe tema bugetului pe 2016, in care ministrul de Finante, Anca Dragu Paliu, va prezenta o analiza, anunta Agerpres. Premierul Dacian Ciolos a explicat sambata ca proiectul de buget a fost preluat de la fostul guvern si ca pana acum ministrii sai au avut un ragaz in care si-au analizat prioritatile pentru anul urmator, inclusiv pe cele cu un posibil impact bugetar.

Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru 2016 cu 30%

Consiliul de administratie al grupului german Volkswagen AG a decis sa reduca cheltuielile de capital pentru anul viitor cu 30%, in conditiile in care costurile scandalului emisiilor poluante continua sa creasca, transmite Bloomberg.

Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru 2016 cu 30%

ACTUALIZARE EPA: Probleme cu emisiile la mii de masini fabricate de marca germana incepand din 2009 Grupul auto Volkswagen a informat autoritatile americane ca problemele privind emisiile se extind la mii de vehicule suplimentare, fabricate incepand cu anul 2009, anunta Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA), citata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )