Libnet.ro
UNICEF

18:30

Idei de cadouri pentru copii: cele mai bune oferte la eMAG, Flanco, Altex si Evomag

Playtech Playtech,
Idei de cadouri pentru copii: cele mai bune oferte la eMAG, Flanco, Altex si Evomag

Cadouri pentru copii se gasesc la toate magazinele in prezent, insa noi va prezentam o lista a celor care ne-au placut cel mai mult. Au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun, iar copilul tau se asteaptaca Mos Craciun sa-i aduca unul dintre cadourile pe care si le-a dorit tot anul. Din fericire, majoritatea []. continuă pe Playtech

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Unele dintre cele mai bune cadouri pe care sa le oferi iubitei de Craciun

Mai sunt cateva zile inainte de Craciun, timp suficient sa te apuci de cumparat. in cazul in care vrei cadouri pentru ea, iata o lista numai buna.

Cele mai bune lucrari de licenta de la Universitatea Transilvania vor fi finantate cu pana la 10.000 de lei

Universitatea Transilvania doreste prin acest proiect sa isi stimuleze studentii sa creaze proiecte de licenta cat mai originale si mai competitive.

Cu ofertele pe fata: Care sunt cele mai ieftine si cele mai scumpe oferte de pe piata imobiliara

Unde ma mut si cat platesc pe un apartament? Asta este prima intrebare pe care si-o pun cei care urmeaza sa cumpere o locuinta noua inainte de a cauta ofertele dezvoltatorilor.

Brasovul, preferatul strainilor, printre cele mai ieftine oferte pentru un City Break

Brasovul este in topul preferintelor turistilor straini cand vine vorba despre o evadare de weekend. Din Transilvania, strainii mai vor sa mai vada Sibiul si Clujul.

(P) Evolio a dat startul campaniei de Craciun cu reduceri importante si cadouri pentru toate categoriile de produse

Campania de Craciun vine cu tehnologie de ultima ora, reduceri de pana la 35% si cadouri pentru orice achizitie! Astfel, smartphone-urile, tabletele, GPS-urile, dar si ceasurile inteligente, camerele.

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Dr. Oz: Cele mai sanatoase alimente pentru gravide

Gravidele sunt foarte atente cu alimentele pe care le mananca. Si bine fac. Iata care sunt cele mai sanatoase alimente pentru gravide, potrivit Dr. Oz. Lamaile Lamaile sunt potrivite si pentru.

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )