Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iesenii au adus un omagiu victimelor atentatului din Barcelona. Primarul Mihai Chirica: Vrem sa aratam ca oricat de mult terorism ar veni in Europa, cu atat mai multa viata va fi

România Liberă România Liberă,
Iesenii au adus un omagiu victimelor atentatului din Barcelona. Primarul Mihai Chirica: Vrem sa aratam ca oricat de mult terorism ar veni in Europa, cu atat mai multa viata va fi

Zeci de ieseni au adus un omagiu, vineri, victimelor atentatului din Barcelona. Drapelul Spaniei a fost arborat de catre primarului Iasului, Mihai Chirica, si doi copii, in fata Palatului Roznovanu, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Din ce tari provin victimele atentatului din Barcelona

Serviciile de protectie civila au anuntat ca victimele atentatului din Barcelona provin din cel putin 18 tari. in atentatul terorist care a avut loc joi si-au pierdut viata 13 persoane, iar alte 100 au.

Liderii modiali isi exprima solidaritatea fata de victimele atentatului din Barcelona: Nu vom fi intimidati de un astfel de act de barbarism (FOTO)

Liderii mondiali reactioneaza dupa atentatul comis joi in Barcelona si isi exprima solidaritatea cu poporul spaniol. Presedintele american Donald Trump a precizat pe Twitter ca Statele.

Liderii mondiali, dar si reprezentanti din lumea sportului au transmis mesaje de solidaritate victimelor atacului din Barcelona, soldat cu cel putin 13 morti si 60 de raniti

Lideri si oficiali mondiali, dar si sportivi si cluburi sportive din Spania si-au exprimat, joi, solidaritatea cu victimele atentatului terorist din Barcelona.

VIDEO. Atentat la Barcelona. Statele Unite asigura asistenta guvernului spaniol, in urma atentatului din Barcelona

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a anuntat ca Statele Unite sunt gata sa acorde asistenta autoritatilor spaniole, dupa atentatul de la Barcelona .

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona (FOTO)

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Gest superb al locuitorilor din Barcelona. Cum au sarit oamenii in ajutorul familiilor victimelor

Atentatul de joi din Barcelona a ingrozit o lume intrreaga. 13 persoane si-au piercut viata, iar alte 100 au fost ranite. in noaptea de joi spre un vineri un al doilea atentat a avut loc.

FOTO + VIDEO. Atacul dejucat la Cambrils, la cateva ore dupa ce o furgoneta a intrat in multime, intr-o zona din Barcelona, revendicat de gruparea SI. Cinci teroristi, ucisi

Cinci persoane care purtau centuri cu explozibil au fost ucise, in noaptea de joi spre vineri, la Cambrils, la cateva ore dupa ce o furgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a cel putin 100. Guvernul catalan a anuntat ca atacul a avut legatura cu cel din Barcelona, informeaza AP.

Bilantul celor care si-au pierdut viata in atentatul din Barcelona a crescut (VIDEO)

Bilantul celor care si-au pierdut viata in atentatul din Barcelona a ajuns la 14, au anuntat oficialii din Spania. Acestia au precizat ca inca o persoana care a fost ranita ieri s-a stins din.

FOTO. Autorul atacului din Barcelona, un pusti de 17 ani. El i-ar fi furat identitatea fratelui mai mare, ca sa inchirieze furgoneta cu care a intrat in oamenii din zona La Rambla

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata sub numele lui Driss Oukabir, un cetatean spaniol de origine magrebiana. Ulterior, el s-a predat la politie, anuntand ca fratele de 17 ani i-a furat identitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )