Libnet.ro
UNICEF

23:31

IESITA DIN TIPARE! Cum arata cel mai CORPOLENT model de pe catwalk in costum de baie (FOTO)

B1 B1,
IESITA DIN TIPARE! Cum arata cel mai CORPOLENT model de pe catwalk in costum de baie (FOTO)

Modelul Ashley Graham este considerat un exemplu pentru femeile de pretutindeni, pentru faptul ca ei nu ii este rusine de moul in care arata si se simte bine in pielea ei. Ashley este cel mai. continuă pe B1

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

Bloomberg: Euro ar putea atinge cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul victoriei lui Marine Le Pen la alegerile prezidentiale din Franta

Euro ar putea ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul in care lidera Frontului National, Marine Le Pen, va castiga alegerile prezidentiale din Franta, au precizat economisti citati de Bloomberg.

Printul George va urma din septembrie cursurile unei scoli private din Londra unde prima regula este sa fii bun si este interzis sa ai cel mai bun prieten

Printul George, care implineste 4 ani in iulie, va urma din toamna cursurile scolii private Thomass Battersea din Londra, in care prima regula este sa fii bun si unde elevii sunt descurajati sa-si faca cel mai bun prieten, scrie The Telegraph.

Cristiano Ronaldo este cel mai BUN. Atacantul bate orice RECORD la Nationala Portugaliei

Cristiano Ronaldo stabileste un nou record in fotbal. Jucatorul lui Real Madrid este cu siguranta cel mai bun fotbalist al Portugaliei, iar acest lucru este confirmat in teren. Portughezul a maract.

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele, in Capitala: La eveniment participa medici renumiti din Romania si din strainatate(VIDEO)

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele are loc, in premiera, zilele acestea la Bucuresti. La simpozion participa medici de renume atat de la noi din tara, cat si din st.

VIDEO Fenomene stranii in Romania, in cel mai cald an din istorie. Localitatea in care s-au copt pentru prima data strugurii

Anul trecut, omenirea a infruntat cel mai cald an din istoria ei, a anuntat Organizatia Mondiala de Meteorologie, care avertizeaza ca si in 2017 se vor produce fenomene extreme violente.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

Calin Popescu Tariceanu, despre o discutie pe tema viitorului UE: Este necesara. Cadrul cel mai potrivit este o dezbatere la Parlament, la care presedintele Ioahannis este mai mult decat binevenit

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca este dispus sa participe la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema viitorului Europei. Cu toate acestea, el considera ca o astfel de discutie ar trebui sa aiba loc in cadrul unei dezbateri mai ample in Parlament.

Cel mai nou hobby care te face sa traiesti viata la maxim. Doua tinere s-au aruncat in gol pentru a-si depasi temerile (VIDEO)

Doua prietene si-au propus ca in vacanta sa incerce cat mai multe lucruri noi si sa-si infranga cat mai multe temeri. Pentru ca uneia dintre ele ii era foarte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )