Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cristiano Ronaldo este cel mai BUN. Atacantul bate orice RECORD la Nationala Portugaliei

B1 B1,
Cristiano Ronaldo este cel mai BUN. Atacantul bate orice RECORD la Nationala Portugaliei

Cristiano Ronaldo stabileste un nou record in fotbal. Jucatorul lui Real Madrid este cu siguranta cel mai bun fotbalist al Portugaliei, iar acest lucru este confirmat in teren. Portughezul a maract. continuă pe B1

Printul George va urma din septembrie cursurile unei scoli private din Londra unde prima regula este sa fii bun si este interzis sa ai cel mai bun prieten

Printul George, care implineste 4 ani in iulie, va urma din toamna cursurile scolii private Thomass Battersea din Londra, in care prima regula este sa fii bun si unde elevii sunt descurajati sa-si faca cel mai bun prieten, scrie The Telegraph.

Cristiano Ronaldo ataca cel mai ravnit record din fotbalul international: de cate goluri mai are nevoie

Dupa ce a castigat Euro 2016 cu nationala Portugaliei, fotbalistul de 32 de ani ataca acum o performanta personala.

Ryan Gosling a explicat de ce s-a bucurat atunci cand a aflat ca La La Land nu a castigat premiul pentru cel mai bun film la Oscar (VIDEO)

Gafa devenita deja celebra de la gala premiilor Oscar 2017 va ramane in amintirea oamenilor multa vreme. Momentul in care prezentatorul a strigat gresit numele filmului LaLaLand,.

Zece reguli esentiale la plantarea pomilor fructiferi. Cum alegem cel mai bun pom si cel mai potrivit loc din gradina

Luna martie si prima decada a lunii aprilie sunt considerate de specialisti perioade foarte bune pentru sadirea pomilor, insa alegerea momentului potrivit nu-i totul, ci doar o mica parte a unui proces complex, care poate duce la roade, insa poate fi si un esec in toata regula.

Simona Halep: Nu am avut dureri. Cred ca am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in meciul cu japoneza Naomi Osaka, din mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu a avut dureri la genunchiul stang, la care a suferit o accidentare in februarie.

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele, in Capitala: La eveniment participa medici renumiti din Romania si din strainatate(VIDEO)

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele are loc, in premiera, zilele acestea la Bucuresti. La simpozion participa medici de renume atat de la noi din tara, cat si din st.

VIDEO Fenomene stranii in Romania, in cel mai cald an din istorie. Localitatea in care s-au copt pentru prima data strugurii

Anul trecut, omenirea a infruntat cel mai cald an din istoria ei, a anuntat Organizatia Mondiala de Meteorologie, care avertizeaza ca si in 2017 se vor produce fenomene extreme violente.

Compania Amazon a cumparat cel mai mare retailer online de comert din Orientul Mijlociu

Compania americana de comert online, Amazon a cumparat cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu, Souq. com cu 650 de milioane de dolari, potrivit Hot News. Amazon intentiona sa intre pe piata din.

Amazon a cumparat cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu

Gigantul Amazon a cumparat cu 650 milioane de dolari platforma Souq. com, cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu. Amazon intentiona sa intre prin forte proprii in Orientul Mijlociu, insa a ales sa cumpere un jucator care avea deja o baza importanta de clienti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )