Libnet.ro
UNICEF

06:30

Igor Dodon:Aeroportul a fost dat ilegal in concesiune unei grupari criminale si trebuie sa revina inapoi la stat

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon:Aeroportul a fost dat ilegal in concesiune unei grupari criminale si trebuie sa revina inapoi la stat

Presedintele Igor Dodon sustine ca Aeroportul International Chisinau a fost concesionat ilegal catre o grupare criminala, iar acest subiect reprezinta pentru Presedintie unul care tine de securitatea tarii si siguranta cetatenilor. continuă pe Adevărul

Ce spune Igor Dodon despre decizia companiei NR Investments Ltd

Decizia companiei NR Investments Ltd de a renunta la cumpararea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionara a Aeroportului International Chisinau, nu a fost discutata cu autoritatile Republicii Moldova. Presedintele Igor Dodon considera ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca se planifica deschiderea mai multor aeroporturi in tara, transmite IPN.

Republica Moldova ar putea deschide un consulat la Sankt Petersburg. Igor Dodon: Voi depune efort pentru a atrage investitii ruse in proiecte importante de infrastructura

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca ar putea fi deschis un consulat al Republicii Moldova la Sankt Petersburg si a precizat ca va continua dialogul cu conducerea Rusiei. in cadrul dialogului cu.

Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Kiril

In cadrul vizitei de lucru la Moscova, presedintele Igor Dodon a avut o intrevedere cu Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Kirill. Seful statului l-a asigurat pe Patriarh ca poporul nostru va pastra si in continuare credinta fata de biserica noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )