Libnet.ro
UNICEF

23:31

Igor Dodon: Romania are mari ambitii teritoriale in Republica Moldova. Unele forte se uita la Moldova ca la bucatica lor

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Romania are mari ambitii teritoriale in Republica Moldova. Unele forte se uita la Moldova ca la bucatica lor

Igor Dodon nu se mai opreste in a critica Romania, mai ales in interviurile pe care le are tot mai des pentru presa de la Moscova. De data aceasta, seful statului afirma ca anul 2018 va fi unul dificil, atat din cauza situatiei din Ucraina cat si din cauza ca Romania ar avea mari ambitii teritoriale in Republica Moldova, iar pe langa asta este si membru NATO, accentuand in asa mod respectivele ambitii si sansele de realizare. continuă pe Adevărul

Igor Dodon vrea ca Republica Moldova sa devina republica prezidentiala: Oamenii au incredere in presedinte, nu in Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca vrea ca tara sa devina republica prezidentiala si le va cere cetatenilor sa il sustina in modificarea statutului, relateaza Unimedia. In prezent, Republica Moldova este o democratie parlamentara.

Igor Dodon vrea sa isi sporeasca puterile: Ce masuri anunta presedinte din Republica Moldova (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova vrea mai multa putere. Igor Dodon cere pe Facebook ca Moldova sa devina o republica prezidentiala. Liderul de la Chisinau sustine ca moldovenii ar avea mai multa.

Igor Dodon a gasit solutia pentru conflictul transnistrean: Avem nevoie de un Parlament care nu va pleda pentru Unirea cu Romania

Igor Dodon se arata optimist in ceea ce priveste solutionarea conflictului transnistrean, insa pentru a realiza acest obiectiv e nevoie ca la alegerile parlamentare din 2018 victoria sa fie obtinuta de PSRM. in caz contrar, in opinia sefului statului, conflictul nu va putea fi solutionat daca in Parlament va exista o majoritate care va pleda pentru Unirea cu Romania.

Klaus Johannis tace, iar Igor Dodon apara scolile romanesti din Ucraina!

Romanii din Bucovina de Nord au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Johannis, rugandu-l sa intervina la Kiev pentru amendarea Legii invatamantului adoptata zilele trecute de Parlamentul ucrainean. Desi scrisoarea a fost transmisa in 8 Septembrie a. c. , pana azi, 12 Septembrie, Presedintele Romaniei nu a spus nimic! in schimb Igor Dodon a luat pozitie pentru apararea scolilor romanesti din Ucraina!.

Klaus Iohannis tace, iar Igor Dodon apara scolile romanesti din Ucraina!

Romanii din Bucovina de Nord au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, rugandu-l sa intervina la Kiev pentru amendarea Legii invatamantului adoptata zilele trecute de Parlamentul ucrainean. Desi scrisoarea a fost transmisa in 8 Septembrie a. c. , pana azi, 12 Septembrie, Presedintele Romaniei nu a spus nimic! in schimb Igor Dodon a luat pozitie pentru apararea scolilor romanesti din Ucraina!.

Igor Dodon sustine ca nu va promulga nicio lege cu caracter antirusesc, chiar daca se va ajunge la suspendarea sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat, luni, intr-un interviu acordat agentiei RIA Novosti, ca nu va semna nicio lege antiruseasca, chiar daca aceasta va duce la organizarea unui referendum privind suspendarea sa din functie.

Igor Dodon: Tragedia care a lovit SUA in urma cu 16 ani este o pagina plina de durere

Tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii in urma cu 16 ani este o pagina trista si plina de durere pentru intreaga istorie contemporana. Pe 11 septembrie 2001, am fost cu totii martorii unui adevar terorismul trebuie combatut astazi, mentioneaza Igor Dodon intr-un mesaj de comemorare si sustinere adresat poporul american, transmite IPN.

Horatiu Pepine: Romania are nevoie de continuitate in domeniul Apararii |COMENTARIU DW

Poate ca Romania nu se pregateste cu adevarat de razboi, dar angajamentele sale conteaza in planul credibilitatii, subliniaza o analiza publicata de Deutsche Welle.

Horatiu Pepine: Romania are nevoie de continuitate in domeniul Apararii |COMENTARIU DW

Poate ca Romania nu se pregateste cu adevarat de razboi, dar angajamentele sale conteaza in planul credibilitatii, subliniaza o analiza publicata de Deutsche Welle.

Reactia MAE, dupa ce Ungaria a anuntat blocarea Romaniei la OCDE: Romania are discutii bilaterale cu toate statele OCDE si spera la aderare rapida

MAE a transmis prin intemediul unui comunicat de presa, ca Romania se afla in continuare in discutii bilaterale cu statele membre OCDE, pentru aderarea la acest organism international,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )