Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

România Liberă România Liberă,
Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Ilie Carabulea, omul de afaceri care detine indirect si controleaza Carpatica Asig din Sibiu. va fi eliberat din arest si cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Carpatica, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia instantei supreme este definitiva. continuă pe România Liberă

Dosarul ASF-Carpatica: Ilie Carabulea va fi judecat in arest la domiciliu; decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a revocat marti masura arestului preventiv in cazul omului de afaceri Ilie Carabulea, urmand ca acesta sa fie judecat in arest la domiciliu, in dosarul ASF-Carpatica, anunta Agerpres.

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in libertate dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, marti seara, contestatia acestuia si au dispus sa fie cercetat in arest la domiciliu. Decizia judecatorilor este definitiva.

Curtea Suprema de Justitie de la Chisinau A EXCLUS Partidul Patria din cursa electorala. Decizia este DEFINITIVA

Decizia Curtii de Apel este executorie, imediat dupa pronuntare, ceea ce inseamna ca chiar daca Usatii ar incerca sa conteste la Curtea Suprema de Justitie o eventuala suspendare a sa din cursa, Comisia Electorala Centrala ar avea dreptul sa o puna imediat in aplicare, fara sa astepte decizia CSJ.

Ilie Carabulea, eliberat din arestul preventiv si cercetat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi eliberat din arest si cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Carpatica, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Decizia instantei supreme este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )