Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ilie Nastase, catre o jucatoare a Marii Britanii: In ce camera stai?

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase, catre o jucatoare a Marii Britanii: In ce camera stai?

Ilie Nastase tine capul de afis a presei internationale dupa o gluma de la conferinta de presa de dinaintea partidei de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, catre capitanul nejucator al Marii Britanii: In ce camera stai?

Ilie Nastase tine capul de afis a presei internationale dupa o gluma de la conferinta de presa de dinaintea partidei de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

Federatia Internationala de Tenis i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase: Acesta nu mai poate fi capitanul echipei Romaniei la meciurile impotriva Marii Britanii, din FedCup

Oficialii Federatiei Internationale de Tenis ITF) au decis sambata sa ii retraga acreditarea lui Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, informeaza News. ro.

Scandal la Fed Cup: Ilie Nastase risca sa fie sanctionat de ITF dupa ce ar fi facut comentarii rasiste la adresa Serenei Williams si s-a dat la antrenoarea Marii Britanii

Ilie Nastase se afla in centrul unui scandal de rasism. Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei risca sa fie sanctionat de Federatia Internationala a Tenisului ITF), dupa ce ar fi.

Scandal la Fed Cup: Ilie Nastase risca sa fie sanctionat de ITF dupa ce ar fi facut comentarii rasiste la adresa Serenei Williams si s-a dat la antrenoarea Marii Britanii (VIDEO)

Ilie Nastase se afla in centrul unui scandal de rasism. Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei risca sa fie sanctionat de Federatia Internationala a Tenisului ITF), dupa ce ar fi.

VIDEO Ilie Nastase, recidivist in materie de mitocanie. Fostul tenisman catre o jurnalista: iti sparg fata

Fostul mare sportiv Ilie Nastase este in centrul unui scandal urias dupa ce a facut circ la meciul Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie. Nastase a facut afirmatii rasiste la adresa Serenei Williams, a pus-o intr-o situatie jenanta pe o jucatoare britanica, a fost dat afara de pe arena, jignind pe aproape oricine i-a iesit in cale. Toate acestea sunt recidive ale fostului tenismen in materie de mitocanie.

VIDEO Ilie Nastase si-a continuat comportamentul huliganic si dupa ce a fost dat afara de pe teren: a injurat o ziarista britanica

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei nationale, a fost eroul negativ al meciului de tenis feminin Romania - Marea Britanie de la Mamaia. Nastase s-a comportat golaneste pe durata meciului, injurand arbitrul meciului si pe cele doua jucatoare britanice. Odata dat afara de pe teren in urma comportamentului sau huliganic, Nastase nu s-a oprit si a injurat-o si pe o jurnalista britanica.

Cine va lua locul lui Ilie Nastase pe banca Romaniei la Fed Cup

Locul lui Ilie Nastase va fi luat prin rotatie la Fed Cup Mamaia by BNP Paribas de jucatoarele din lotul feminin al Romaniei. La fiecare meci, una dintre jucatoare va avea dreptul sa fie prezenta pe banca echipei, pentru a suplini lipsa capitanului nejucator al Romaniei.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

Parlamentul Marii Britanii a aprobat convocarea de alegeri anticipate pe 8 iunie

Parlamentul Marii Britanii a aprobat convocarea de alegeri anticipate pe 8 iunie , prin votul de miercuri, din Camera Comunelor, relateaza BBC News.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )