Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ilie Nastase a fost operat astazi. Care este starea de sanatate a marelui campion

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase a fost operat astazi. Care este starea de sanatate a marelui campion

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost internat, marti, intr-un spital privat din Capitala. Ulterior, fostul jucator de tenis a fost supus interventiei chirurgicale. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase s-a internat in spital si va fi operat de hernie

Ilie Nastase s-a internat intr-un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat de hernie, o interventie chirurgicala care se face laparoscopic, scrie ziarul Ring. Nu este nimic grav, m-am internat astazi.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

Ilie Nastase, supus unei interventii chirurgicale

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, informeaza surse medicale citate de Mediafax. Starea lui este foarte buna. Era o.

Ilie Nastase se opereaza in Bucuresti

Ilie Nastase, cel mai important jucator de tenis din istoria Romaniei, s-a internat intr-un spital din Bucuresti, unde va suferi o interventie chirurgicala.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare la adresa lui Ilie Nastase

Simona Halep si Ilie Nastase nu sunt in cele mai bune relatii, dupa ce fostul mare tenismen a acuzat-o ca n-a vrut sa joace la Fed Cup, contra Canadei, pentru a merge la Stuttgart, la un turneu platit regeste.

O strada din Craiova care este de doi ani in reabilitare obliga oamenii sa mearga cu masti pe fata pentru protectie impotriva prafului

Locuitorii Craiova sunt nevoiti sa poarte masca de protectie atunci cand trec pe strada din Bariera Valcii care este in reabilitare de doi ani, scrie Digi 24. Oamenii se plang ca din cauza prafului nici nu.

Sedinta de Guvern a fost AMANATA cu doua ore. Care este motivul

Sedinta de Guvern, programata initial pentru ora 12. 00, a fost amanata cu doua ore, din cauza unor probleme tehnice legislative.

Caitlyn Jenner, data in judecata dupa schimbarea de sex. Care este motivul

Dupa ce a primit numeroase critici pentru transformarea de sex, fostul campion olimpic la atletism, Bruce Jenner, acum, Caitlyn, a fost dat, luni, in judecata. Procesul a fost intentat de o femeie implicata in accidentul pe care transsexualul l-a provocat pe autostrada Pacific Coast, in februarie.

Noul Renault Kadjar, disponibil in Romania. Care este pretul de pornire

Renault a anuntat preturile noului sau SUV Kadjar pentru piata din Romania. Fratele lui Nissan Qashqai, Kadjar a fost lansat in premiera mondiala in Spania si va putea fi cumparat si din Romania la un pret de pornire de 18. 200 euro.

Antenele, B1, Realitatea, RomaniaTV, ATENTIONATE de CNA. Care este motivul

Antena 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV au fost atentionate de Consiliul National al Audiovizualului, din cauza ca nu interpreteaza in limbajul mimico-gestual si prin titrare sincron cel putin 30 de minute din programele de stiri, pentru a ajuta persoanele cu deficiente de auz sa aiba acces la informatii de actualitate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )