Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

România Liberă România Liberă,
Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala. continuă pe România Liberă

Ilie Nastase a fost operat astazi. Care este starea de sanatate a marelui campion

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost internat, marti, intr-un spital privat din Capitala. Ulterior, fostul jucator de tenis a fost supus interventiei chirurgicale.

Ilie Nastase, supus unei interventii chirurgicale

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, informeaza surse medicale citate de Mediafax. Starea lui este foarte buna. Era o.

Ilie Nastase s-a internat in spital si va fi operat de hernie

Ilie Nastase s-a internat intr-un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat de hernie, o interventie chirurgicala care se face laparoscopic, scrie ziarul Ring. Nu este nimic grav, m-am internat astazi.

Ilie Nastase se opereaza in Bucuresti

Ilie Nastase, cel mai important jucator de tenis din istoria Romaniei, s-a internat intr-un spital din Bucuresti, unde va suferi o interventie chirurgicala.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare la adresa lui Ilie Nastase

Simona Halep si Ilie Nastase nu sunt in cele mai bune relatii, dupa ce fostul mare tenismen a acuzat-o ca n-a vrut sa joace la Fed Cup, contra Canadei, pentru a merge la Stuttgart, la un turneu platit regeste.

Ce a lasat in urma furtuna din Capitala

Cinci masini au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Mai multi arbori au fost doborati pe carosabil si autovehicule, in urma vantului puternic si a ploii de miercuri dupa-amiaza din Bucuresti, relateaza Agerpres.

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )