Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ilie Nastase se opereaza in Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase se opereaza in Bucuresti

Ilie Nastase, cel mai important jucator de tenis din istoria Romaniei, s-a internat intr-un spital din Bucuresti, unde va suferi o interventie chirurgicala. continuă pe Online Sport

Simona Halep, declaratie surprinzatoare la adresa lui Ilie Nastase

Simona Halep si Ilie Nastase nu sunt in cele mai bune relatii, dupa ce fostul mare tenismen a acuzat-o ca n-a vrut sa joace la Fed Cup, contra Canadei, pentru a merge la Stuttgart, la un turneu platit regeste.

Ilie Nastase a fost operat astazi. Care este starea de sanatate a marelui campion

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost internat, marti, intr-un spital privat din Capitala. Ulterior, fostul jucator de tenis a fost supus interventiei chirurgicale.

Ilie Nastase, supus unei interventii chirurgicale

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, informeaza surse medicale citate de Mediafax. Starea lui este foarte buna. Era o.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

Ilie Nastase s-a internat in spital si va fi operat de hernie

Ilie Nastase s-a internat intr-un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat de hernie, o interventie chirurgicala care se face laparoscopic, scrie ziarul Ring. Nu este nimic grav, m-am internat astazi.

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Visual Fan lanseaza sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotari de varf si un pret pe masura specificatiilor. Daca te-ai obisnuit ca sub numele Allview sa gasesti doar telefoane low-end sau mid-range cu preturi mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin pret de [] Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )